Женският национален отбор на България по футбол постигна победа с

...
Женският национален отбор на България по футбол постигна победа с
Коментари Харесай

Женският национален отбор на България с втора победа на турнира в Анталия

Женският народен тим на България по футбол реализира победа с 2:1 над отбора на Република Северна Македония във втората си среща от шампионата Анталия къп. Българките превъзхождаха съперника си в голяма част от мача, само че вкараха победния гол чак в последните три минути на срещата. 

Тимът от някогашната югославска република поведе още в 10-ата минута, само че единствено след 180 секунди Александра Янева изравни. Ивана Найденова и Янева направиха три следващи двойни подавания, с цел да изведат Янева по диагонала и нейният удар не остави късмет на вратарката на Република Северна Македония. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
До края на първото полувреме българските футболистки сътвориха три положителни благоприятни условия, само че не съумяха да стигнат до гол. Второто полувреме не се отличаваше като сюжет, само че България осъществя четири минути преди края. 

Евдокия Попадинова беше съборена отляво на офанзивата. Триково осъществяване на фала от Лора Петрова изненада противничките, топката стигна до Попадинова и тя осъществя с невисок удар по земя. 

Така България е отпред в класирането в своята група с 6 точки от два мача. Последното затруднение за селекцията на треньора Силвия Радойска е против Косово на 21-и този месец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР