Женски двубой най-вероятно ще определи кой ще е кмет на

...
Женски двубой най-вероятно ще определи кой ще е кмет на
Коментари Харесай

Социолог: Дистанцията между Мая Манолова и Фандъкова се скъсява

Женски дуел най-вероятно ще дефинира кой ще е кмет на София през идващите четири години. Дистанцията сред първите две дами е към 1,5%, само че не се знае дали ще се резервира. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ социологът Христина Тодорова, написа " Флагман ". 

Тя цитира резултатите от експресно изследване на „ Маркет линкс “, направено по поръчка на бТВ. То е извършено измежду 500 лица над 18 години в интервала 23-28 септември. 

„ За момента Мая Манолова води като самостоятелен претендент. За нея биха дали своят вот 27,4% от участниците в допитването, а за Йорданка Фандъкова – 25,8%. В този случай може да приказваме за статистическа неточност. Не сме сигурни по какъв начин ще се развият нещата в самия избирателен ден, само че това, което виждаме от нашите резултати, е че електоратът на ГЕРБ е доста по-мобилизиран от този, който застава зад Манолова “, изясни социологът от „ Маркет линкс “.

„ В съпоставяне с август дистанцията сред Манолова и Фандъкова се съкратява, само че това си го обясняваме с това, че кандидатурите станаха ясни и че електоратът на ГЕРБ е мощно мобилизиран “, добави тя.

„ ГЕРБ остава първа политическа мощ освен в София, само че и на национално равнище. Това се дължи на мощната акция и на мотивацията на електората “, сподели още Христина Тодорова. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР