Женската полова система е много лесно достъпна за профилактика и

...
Женската полова система е много лесно достъпна за профилактика и
Коментари Харесай

Не търсете лекарите в краен случай - ходете редовно на профилактични прегледи

Женската полова система е доста елементарно налична за профилактика и в случай че пациентите посещават постоянно профилактични прегледи, няма да имат съществени болести.

По този метод ние, лекарите, доста рано бихме могли да диагностицираме болестта и с доста леки интервенции, то да бъде отстранявано.

Това разгласи акушер-гинекологът в " Майчин дом " доктор Алън Начев пред Нова телевизия във връзка изваждането на 55-килограмов израстък на яйчника на 65-годишна жена.

Пациентка, която пристигна при нас, беше ориентирана с огромна групировка и след предоперативни процедури взехме решение за оперативна намеса, изясни лекарят.

Операцията на дамата продължи към 3 часа и половина, след което имаше неща, които трябваше да се преодолеят.

Д-р Начев разясни, че експертите в " Майчин дом " са привикнали да се изправят пред най-различни провокации, тъй като в последно време се правили доста тежки интервенции.

Д-р Весела Карамишева разяснява, че огромното предизвикателтво е да се поеме сложен за интервенция случай и да бъде осъществена сполучливо.

" Границита сред живота и гибелта от време на време е доста тънка и би трябвало да бъдем постоянно доста готови ", посочи лекарят.

За да стане сполучлива интервенцията, работиха доста хора, тъй като всички дружно се справихме, посочи тя.

Д-р Карамишева прикани всички хора да вървят постоянно на профилактични прегледи и да не търсят лекарите в краен случай. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР