Жените ще познаят болката да вървят по улицата или да

...
Жените ще познаят болката да вървят по улицата или да
Коментари Харесай

Касиерката на CVS е похвалена за това, че дава „неудобно извинение“, когато груби клиенти й казват да се усмихне

Жените ще познаят болката да вървят по улицата или да си гледат работата на публично място и да чуят познатия рефрен (обикновено от мъже, дано бъдем честни) на „ Cheer up, luv! “ или „ Усмихни се, може в никакъв случай да не се случи “. Това е досадно, остаряло е и може да навреди на нечие самочувствие.

В опит да се опълчи на настояванията на клиентите да се усмихват повече, една жена разкри по какъв начин е измислила много мъчителна неистина, с цел да ги шокира в тишина. Чудейки се дали не е отишла прекомерно надалеч с измислицата си, тя показа обстановката в обществените медии с молба за противоположна връзка. Тя изясни: „ Омръзна ми да ми споделят да се усмихвам от инцидентни клиенти, по тази причина започнах да им споделям, че татко ми е умрял. Работя в CVS и имам проблем с това какъв брой постоянно клиентите вършат нежелани мнения.

„ Може да съставлявам компанията във връзка с стоките и услугите, които предоставяме, и съм другарски надъхан човек, само че бях теоретичен в доста млада възраст, че служителят би трябвало да бъде приятелс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР