Жените се губят, когато решиш, че вече са спечени. Устойчивата

...
Жените се губят, когато решиш, че вече са спечени. Устойчивата
Коментари Харесай

Илиян Любомиров: Жената се губи тогава, когато мислиш, че си я спечелил

Жените се губят, когато решиш, че към този момент са спечени. Устойчивата връзка изисква доста работа. Любовните жестове са от огромно значение за поддържането й. Никога не е задоволително – не познавам мъж, който да е направил трайно жена си щастлива. Оттук нататък какъв брой ще се стараеш зависи от теб, от времето ти, от съзнанието ти, до каква степен можеш да си позволиш ексцентрични жестове. Давам си сметка, че постоянно може още едно цвете, една добра дума, една целувка. Правете го по-често! Това сподели поетът Илиян Любомиров в " Денят на Фокус “ по радио " Фокус “ , с който отбелязахме Свети Валентин в студиото.

Много хора го познават от екрана като водещ на разнообразни телевизионни формати, само че той също по този начин е и рекламист и татко. Той е и мъжът, спечелил трайно сърцето на журналистката Петя Дикова, с която дружно имат две момчета.

" Интуиция, религия, текст на Браян Адамс, в който се споделя, че в очите на една жена виждаш своите деца – по този начин разбираш, че си разкрил своята половинка “, добави поетът.

“Срещнал съм момиче, което безумно доста одобрявам и което е доста стойностен човек. Никога не можеш да кажеш сигурно, да подпечаташ нещо. Колкото повече време прекарваме дружно, се стремим да страним от клишетата " мъжът на живота ми “ и " дамата на живота ми “. Да живеем дружно през днешния ден – имаме днешния ден, на следващия ден може и да не пристигна ", сподели още Любомиров.

“Хората елементарно губат фокус, склонни са да мислят, че тревата на съседа е по-зелена. Ако влагаш задоволително старания и сила, в случай че не приемаш нещата за даденост, нещата сработват. Ако не- ок, това не е краят на живота ти ", сподели още Любомиров.

“Винаги съм желал да имам деца. Страшно ги обичам и евентуално всеки естествен човек е по този начин. Това да пуснеш миялна, да направиш приспособено мляко може да бъде доста секси и е най-естественото нещо. Много се нервирам на клишето “Помагаш ли с децата? " – не, аз просто си ги виждам по този начин, както моята половинка. Това не е героизъм. Да имаш обикновено семейство и да обръщаш внимание на децата си е секси – не, то просто е обикновено ", сподели още Любомиров.

“Говорим по какъв начин се трансформира любовта във времето – мисля, че обичането в същинския смисъл не се е трансформирало. Променил се е подтекстът, забързаността е по-голяма, склонни сме да пускаме, а не да се борим. Хората обичат по същия метод, както постоянно са обичали. Децата не пречат на пристрастеността. Когато те заспят върху теб, ти обичаш още повече индивида до теб, който ти ги е подарил ", свидетелства поетът.

Той поздрави половинката си в ефир: “Знам, че бързаш сега, доста те обичам, бъди спокойна, цветущ празник! Прибирам се, поемам децата и ги повеждам с мен в офиса ", насочи благопожелание към Петя Дикова Любомиров. “Да забележим в този момент дали след Свети Валентин ще имаме бейби взрив в идващите 9 месеца ", пошегува се той. За да бъдеш правилен, се изисква работа на съзнанието, счита Любомиров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР