Жените са странни същества! Те постоянно изискват нещо не само

...
Жените са странни същества! Те постоянно изискват нещо не само
Коментари Харесай

Какво желаят жените: Топ 5 на най-придирчивите знаци в зодиака

Жените са странни същества! Те непрекъснато изискват нещо освен от мъжете, само че и от себе си. Понякога е доста комплицирано да се откри това и е по-добре да чуете специалистите.

5.  Водолей

Жената от зодия Водолей постоянно знае какво желае. Нейните правила са доста значими за нея, не на вятъра тя е построила живота си, работейки върху себе си и стремейки се към най-хубавото за себе си и околните си. На първо място, тя ще бъде взискателна по въпросите от всекидневието на мъжа си. В връзките с цялото й обграждане взаимното почитание е преди всичко за нея.

4. Телец

За тази жена е значимо това, което споделят, да съответствува с това, което прави. Тя е взискателна към себе си и още по-взискателна към близките. От мъжете, преди всичко, дамата Телец чака лоялност, в противоположен случай тя просто не вижда смисъла от взаимно битие. " Всичко е в детайлите! " е мотото на Телеца. Не се опитвайте да игнорирате на пръв взор незначителни неща като публична усмивка или прекомерно любознание.

3. Дева

Особеността в характера на Девата е, че интуицията й е мощно развита. Там, където е уверена, там ще бъде взискателна към позицията си. Това може да се отнася както за злободневните проблеми, по този начин и за проблемите в връзките сред хората.

Тя ще бъде упорита в избора си и ще се поддаде единствено в изключителни случаи, само че повода би трябвало да е добра.

2.  Скорпион

Откровеността на Скорпиона задължава цялото му обграждане да се преценява. Тя не възприема неистини под каквато и да е форма. Жената Скорпион постоянно ще чака дейности, внимание и висока степен на доверие от обичания човек. Тя ще бъде взискателна и към децата си. Строга, само че обективна майка - това е за нея.

1. Козирог

Тя е уверена в себе си, има цели, желае най-хубавото. И това не е единствено за Козирог, само че за Козирога перфекционизмът е по въпросите на работата. Изискване за добросъвестно отношение от страна на професионалните действия.

В персоналните връзки с хората те са прекомерно взискателни по материалните въпроси. Не понасят нито една нотка на лакомия.

И още нещо, което отличава Козирога - самоувереността, която пораства с годините, от време на време даже пречи на спокойния им живот.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР