Жените Риби са едни от най-интуитивните и естествено секси същества

...
Жените Риби са едни от най-интуитивните и естествено секси същества
Коментари Харесай

7 жестоки истини за любовта към Рибите (написани от една от тях)

Жените Риби са едни от най-интуитивните и естествено секси същества от всички зодии. Поради естеството на нашия воден знак, имаме плавна креативност, която поражда личностни черти като съчувствие, съпричастност и схващане – това са качествата на идеалния сътрудник, нали? Е, като се изключи няколко дребни досадни качества, които имаме. Ето 7 жестоки истини за Рибите:

1. Рибите сме интуитивни и имаме вяра на себе си повече от всичко друго

Не смейте да лъжете дамите Риби, тъй като тя ще разбере по-рано, в сравнение с си мислите. Откъде знае, че лъжете? Той просто ще го почувства в червата си, по дяволите!

Освен това Рибите усещат приближаването на заплаха, тъй че се доверете на интуицията им и ще бъдете избавени.

2. Рибите сме доста прочувствени

Наистина. Очите ни постоянно са искрящи, подготвени за поток от сълзи (това може да са съчувствени сълзи).

Честно казано, това е малко досадно заболяване. Започвам да рева, щом някой до мен стартира. Дори и да те ненавиждам, ще рева с теб.

3. Пристъпите на мързел не са ни непознати

Любимото им занятие: да лежат в леглото до късно, мислейки за безконечното. Няма нищо, което да обичат повече от това да прекарат нощта на дивана с купа пуканки и кино маратон.

За предпочитане е пред всеки клуб.

4. Рибите са грижовни като никой различен

Понякога даже прекалено много, само че това е тъй като не сте им безразлични. Просто отговорете на всички въпроси, които вълнуват Рибата, да вземем за пример: „ Взе ли ключовете? Телефона? Портфейла? Яде ли през днешния ден? “ и така нататък

В природата на зодия Рибите е да са пазители.

5. Не се боят да си тръгнат при неприятно отношение

Момичетата Риби няма да се примирят с негативизма и не ще се посвенят да се да изоставен токсичните връзки или другарства.

Никога не съм успявала да схвана по какъв начин други хора могат да имат токсични връзки или другарства с хора, които непрекъснато им изневеряват или не се отнасят към тях с почитание.

6. Рибите са своят максимален зложелател

Самосъжалението не всеки път е в наша изгода. Можете да намерите Рибите да седят сами в тъмна стая, завладени от мисли за това какво може или е трябвало да бъде, или да съжаляват за това, което са споделили, или да желаят да създадат нещо по-добро от това, което са сторили.

Ние сме най-големите си самоктирици, по тази причина понякога е добре да ни напомняте какъв брой сме прелестни.

7. Склонни са да се изгубват в личните си креативен мисли.

И какъв е резултатът от това? Тогава Рибите наподобяват малко недостъпни.

„ Леле, мислех те за кучка, преди да стартира да приказвам с теб “ – хората обичат да ми споделят това, само че се заклевам, че не е правилно.

Може да изглеждаме леко студени, само че в действителност сме доста благи и сладки, единствено в случай че можехте да видите оттатък нашата от време на време тъмна външна обвивка. Въпреки това, изведете с обич вашата Риба от рамките на нейното въображение и цялото й внимание и усеща ще бъдат ориентирани към вас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР