Жените от тази зодия са едни от най-уверените, привлекателни и

...
Жените от тази зодия са едни от най-уверените, привлекателни и
Коментари Харесай

Самоуверени и искрени! 9 причини защо жената Овен е невероятна

Жените от тази зодия са едни от най-уверените, привлекателни и почтени хора, които в миналото ще срещнете. Разговорите с тях са същинско наслаждение. Те са освен необикновено смели, общителни и отзивчиви, само че и имат изключителна пристрастеност към живота. Ако тези аргументи не са ви задоволителни, ето още 9 безапелационни аргументи, заради които неотложно би трябвало да започнете да се срещате с жена, родена под знака на Овен…

1. С тях на всички места е забавно

Жените Овен са доста самостоятелни. Те съумяват да поддържат салдото сред работата и персоналния си живот. Ще си прекарате отлично с тях, в случай че просто си седите у дома и не вършиме нищо, само че те също са страхотна компания, в случай че желаете да излезете и да купонясвате в нощните клубове. Няма по-забележителна жена от тази, която излъчва убеденост.

2. Разговорите с тях са фантастични

Жените, родени под знака на Овен, могат да водят образован диалог, обвързван с политика, бизнес, изкуство, а също така постоянно помнят дребни неща за хората, с които поддържат връзка, тъй че не се изненадвайте, в случай че знаят какво тъкмо по какъв начин си пиете кафето. Истински гении!

3. Те в никакъв случай не са срамежливи

Никога няма да се постанова да гадаете какво се върти в главата на жена Овен. Тя постоянно ще ви каже всичко напряко в очите. Най-бързо ще загубите интереса им, в случай че пренебрегнете мощната им воля и безспорната им убеденост.

4. Обичат да споделят прекарвания с най-близките си другари

Овните са родени водачи, които обичат да споделят препоръки, персонален опит или оферти къде да прекарат една щура и незабравима вечер. Ако имате другар от тази зодия, несъмнено сте претърпели безчет щури завършения дружно.

5. Ако са влюбени във вас, несъмнено се гордеят, че ви имат в живота си

Любовта на Оевна е в действителност невероятна. Жените от тази зодия не могат да обичат някого, който не почитат. Ако имате връзка с жена Овен, в никакъв случай няма да се съмнявате в нейните усеща.

6. Обичат провокациите

Ако желаете да напреднете в живота и имате потребност от някой, който да ви тласка напред и в това време да ви забавлява, Овенът е верният избор за вас. Жената Овен освен ще бъде до вас, когато имате най-голяма потребност от нея, само че и ще ви помогне да преодолеете всяко затруднение и компликация с невероятна лекост.

7. Те не одобряват нищо по-малко от това, което заслужават

Овенът в никакъв случай няма да одобри връзка от страдание. За тях важи правилото: всичко или нищо. Ако не сте подготвени да се посветите изцяло на връзката с тях в самото начало, по-добре не я започвайте, тъй като Овенът няма да одобри вашите подозрения и промени в мнението.

8. Имат както външна, по този начин и вътрешна хубост

Освен че пленяват с външната си хубост, дамите Овен са същински борци, които не разрешават на житейските компликации да ги победят и да им попречат да реализират задачите си. Затова се носят толкоз гордо и предизвикателно.

9. Знаят какво желаят

Ако жена, родена под този знак, не се интересува от вас, евентуално в никакъв случай няма да се заинтересува. Овните рядко трансформират мнението си, тъй като доста добре знаят какво харесват и какво не. Но в случай че сте привлекли вниманието им, ще го разберете незабавно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР