Жените от инициативата "Системата ни убива" предупредиха превеждащите пари за

...
Жените от инициативата "Системата ни убива" предупредиха превеждащите пари за
Коментари Харесай

Системата ни убива скочиха срещу парите за протеста

Жените от самодейността "Системата ни убива " предизвестиха превеждащите пари за митинга, че помощите не са желани и не стигат до тях, съобщи БЛИЦ.

„ Скъпи другари, разбрахме че доста хора са превеждали пари, като са си мислели, че тези средства отиват за поддръжка на палатковия ни лагер - за закупуване на храна и вода. Нито ние от НГИ „ Системата ни убива”, нито някой от подкрепящите ни и протестиращи с нас в нашия палатков лагер нямаме нищо общо с каквито и да е начинания за събиране на пари за каквото и да било “, написаха петте майки във Facebook.

Няколкото обособени лагера протестиращи в София съвсем през цялото време са в състезание между тях.

Майките от „ Системата ни убива “ и „ Отровното трио “ разделят триъгълника на властта, а отдалечени и идейно, и физически на Орлов мост са последователите на „ Демократична България “.

Преди дни Николай Хаджигенов разгласи банкова сметка за набиране на помощи за митинга и след това разгласи, че са събрани 65 хиляди лева и към този момент са изхарчени 17 хиляди от тях, припомня БЛИЦ.

Парите отишли за палатки, тенти, спални чували, озвучаване, кабели, мегафони, стикери, плакати, транспаранти, флагове, столове, маси, храна и вода, санитарни потребности, превоз и интернет реклама, заяви той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР