Жените обичаме да обсъждаме всичко с приятелките си. Но понякога

...
Жените обичаме да обсъждаме всичко с приятелките си. Но понякога
Коментари Харесай

Какво да не споделяме, когато сме в сериозна връзка?

Жените обичаме да обсъждаме всичко с приятелките си. Но от време на време има неща, за които е по-добре да замълчим.

Ако имате сериозна връзка и сте излезли с приятелките си на чаша розе, то доста винавайте да не си развържете езика и да започнете да говорите неща за обичания мъж, които не трябва да споделяте с другите.

Неговите почтени хрумвания
Ако сте противоположни характери и за вас си е обикновено да танцувате на бара в някое заведение, заобиколени от куп мъже, а най-щурото нещо, което той е правил, е надпиване с приятелките, не споделяйте това с приятелите си. Ще го извършите да наподобява като че ли е прекомерно закостенял.

Секс предишното му
Дори и приятелят ви да е спал с друга жена всяка нощ и да ви се желае да се похвалите по какъв начин вие сте дамата, която го е вразумила, не го правете. Всичко, което ще постигнете е, че приятелите ви ще видят в него мъж, който възприема дамите просто като обекти, и ще търсят знак, че ви изневерява.

Бившите му
Основно предписание – не е ваша работа да съдите някогашните дами на обичания си мъж. Той е скъсал с тях заради някаква причина, явно е осъзнал, че имат някакви дефекти. Ако обсъждате какъв брой зле са някогашните му, в действителност заявявате, че той има неприятен усет, а това рефлектира и върху вас – в случай че има неприятен усет, за какво ви е избрал?

 girls

Сексуални проблеми

Няма нищо по-засрамващо за мъжа от това някой различен с изключение на вас и лекарят му да знае, че той има проблеми в леглото. Без даже да го осъзнават, приятелите ви ще го гледат със състрадателен взор.

Страховете му
Може и да ви се коства сладко, че пресича улицата, в случай че против него идва куче, само че истината е, че за него това е нещо, което го прави да наподобява по-малко мъж.

Критикувате уменията му
Добре, момчетата не постоянно са изключително положителни в това да знаят по какъв начин да измият петната в кухнята, къде да съхраняват продуктите и кое веро е по-добро. Но да говорите за това, че той не се оправя с домашните задания, значи, че критикувате майка му, че не го е гледала добре.

Проблемите с кариерата
Аконе ви е помолил да му уредите изявление, мълчете си за проблемите му скариерата. Не е нужно приятелите ви да го знаят, а работата е нещо,което въздейства на самочувствието му.

Интимните ви моменти
Дори и най-твърдите момчета могат да станат благи и нежни до n-та степен, когато сте сами в спалнята. Ако вашият човек ви лепне сладурски съчувствен прякор, който изрича с бебешки глас, това си е безусловно съкровен миг, който по никакъв метод не трябва да обсъждате с приятелите си.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР