Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които вече са

...
Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които вече са
Коментари Харесай

Тайните секс фантазии и желания на зрелите жени, за които никой не говори

Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които към този момент са я минали скоро, са претърпели доста страсти в любовен и полов аспект , написа . Всяка една от тях пази мемоари в " житейския си дневник ": едни евентуално желае да не помни, от други се срами, а трети сигурно я карат да се изчервява, щом се сети за тях.

Въпреки това дамите в разцвета на своите 40 години, имат няколко секрети полови мечти , които мъчно биха си признали, само че сигурно биха пробвали със своя съкровен сътрудник.

Вижте защо мечтаят зрелите девойки под завивките (и освен там, схваща се) съгласно уеб страницата AskMen.com и споделете дали бихте добавили още нещо към този лист. Както и дали сте съгласни с него. 

По-агресивен секс

Жените над 40 към този момент имат задоволително опит под завивките, имали са много сантиментални и по-чувствени моменти. Романтиката постоянно е добър вид, само че " подправката " на положителния секс е разнообразието.

А от време на време по-грубият, по-агресивен и див секс може да бъде по този начин възбуждащ и зареждащ за тях. И подсигурява доста по-бързо постигане досега на удоволствието.

Тя - в подчинена роля

С напредването на възрастта дамите стават по-независими в живота, по-успешни в кариерата и изобщо - научават се по какъв начин сами да се оправят в сложните моменти с непредвидените обстановки. В един миг опитът им оказва помощ елементарно да реализират надзор над проблемите.

Само че в леглото фантазиите се прекатурват и доста постоянно точно по-зрелите дами са тези, които скрито копнеят да бъдат подчинени на мъжа по време на секс. И това им работи в действителност еротично.

По-продължителен акт

Не е загадка, че при мъжете продължителността на ерекцията понижава с годините. В този ред на мисли 40-годишните дами ще оценят високо господата, които все пак съумеят да им доставят наслаждение оптимално дълго.

Разбира се, дамите са подготвени на всевъзможни варианти и подпомагане, тъй че половият акт да е оптимално прелестно преживяване и за двете страни, съобразени авансово с техния сътрудник. 

Орална обич: О, да

Докато са по-млади, дамите са по-неуверени в себе си, в телата си, в техните лични умения по какъв начин подаряват и получават обич. Във времето обаче дамата добива все по-стабилно личностно самочувствие във връзка с държанието си в секса.

Така в случай че в 20-те си години, са имали терзания по отношение на усета, аромата и метода, по който наподобява тяхната вагина и заради това постоянно са предпочитали да пропуснат оралните милувки от страна на мъжа, то в разцвета на 40-те дамите за нищо на света не биха се отказали от това техният сътрудник да им достави оптималната приятност с устни и език.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР