Жените достигат сексуалния си пик по-рано от мъжете, пише в.

...
Жените достигат сексуалния си пик по-рано от мъжете, пише в.
Коментари Харесай

Ново откритие: Кога жените искат най-много секс

Жените доближават половия си пик по-рано от мъжете, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от изследване, обхванало 14 000 души.

В анкета на уеб страницата за секс такъми Lovehoney близо половината от дамите са споделили, че либидото им е било най-високо сред 18 и 24 години. Една четвърт от участничките в допитването са показали, че половият им пик е бил сред 18 и 20 години.

Много по-малко мъже - 34 %, са били са най-високо либидо в същата възрастова граница, до момента в който едвам 14 % са достигнали половия си пик на възраст сред 18 и 20 години.

Резултатите от актуалното изследване опонират на необятно публикуваното разбиране, че на представителките на нежния пол им е належащо повече време, в сравнение с мъжете, с цел да доближат полов пик. Досега се смяташе, че дамите имат най-голямо предпочитание за секс откакто трансферират 30-те.

Мъжкото либидо остава високо и след 30-годишна възраст. Една четвърт от представителите на мощния пол против едвам 17 % от дамите са споделили, че са достигнали половия си пик през четвъртото десетилетие от живота.

Проучването е открило още, че несходството в половите мераци е предизвикало проблеми във връзките на 48 % от дамите и 41 % от мъжете.

Допитването демонстрира също, че съществуването на сътрудник е по-сериозен тласък за женското либидо, в сравнение с за мъжкото. Близо половината от дамите са признали, че желанието им за секс е по-силно, когато имат връзка, спрямо 36 % от мъжете.

По-голям % дами, в сравнение с представители на мощния пол - 61 на 100 против 56 на 100, търсят сътрудници със сходни полови " настройки ".

Проучването разкрива също, че нарасналото предпочитание за секс не значи безусловно по-добър ухажор или държанка. На това мнение са към 35 % от дамите и 38 % от мъжете. 

Още секси тематики:

Вижте какъв брой време отделят дамите по света за " полови номера "
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР