Жени Калканджиева е от жените, които са винаги откровени и

...
Жени Калканджиева е от жените, които са винаги откровени и
Коментари Харесай

Шестата в света: за грешките, скандалите с комшиите, трудностите с Тачо и поема ли по пътя на кабала

Жени Калканджиева е от дамите, които са постоянно откровени и естествени. Не се тормози да споделя за компликациите, проблемите и не толкоз сполучливите си моменти в персонален и професионален миг. Съвсем скоро шестата по хубост в света навърши 46 години, само че не се тормози от белезите на времето, тъй като се приема изцяло. Освен ваучър, рождените дни са време и за равносметка на живота, която Калканджиева си прави. 

Пред Мон Дьо Жени показа, че си сложила изискване - всяка година би трябвало да трансформира по едно нещо. За тази година си дала обещание да забави темпото, тъй като другояче обича да се случват нещата бързо, само че през 2021 година ще се опита да стане по-мъдра. Жени желае да се грижи повече за себе си, страстите и външния си тип. Пътят ѝ не е бил лек, само че е постигнала всичко, което е поискала, а не идва от безценен квартал или доста богато семейство. Успяла е, тъй като е смела и упорита, споделя самата тя. 

Виж още:

Жени е откровена, че е допускала доста неточности, визирайки и междусъседските кавги от предходната година, когато нейното име бе забъркано. Припомняме, че напролет Калканджиева бе арестувана от полицията поради съседски скандал, почнал в ранните часове на деня. Срещу " Мис България 1995 " бе заведено дело по бързата процедура за дребно безчинство. Две седмици по-рано брачният партньор ѝ Тачо също беше арестуван откакто нанесе побой на различен комшия. Стефан Манов-Тачо бе освободен против 5000 лв. гаранция.

В ефира на NOVA Жени показа, че грешката, която позволила е една и е била още през цялото време - отворила е вратата, а споделя, че не е трябвало да го прави. Случката я е засрамила доста, не желала да гледа материалите от свадите, излъчени по малкия екран. Имало яд и гняв, както и самосъжаление. Днес гледа на обстановка с известна доза самоирония, само че осъзнава, че човек бърка и се учи от всичко това. 

Виж още: Тото за обичаната жена, бащинството, скъпите моменти със сина му и новата ария със Слави

Като " Време разделно " разказва обаче различен миг от живота си, а точно присъединяване във Vip Brother, където бе дружно с Тачо. " За първи път се усетих като човек, който прави едно, само че желае да е напълно друго ", и добавя, че е желала в оня момент да се разведе с Тачо, в случай че може даже незабавно. " Аз съм извънредно горделив човек, само че си споделих, че няма да стане по този начин. Много бях подложена на критика, само че едно семейство може да мине през всичко ". 

" Всяка обич ми е носила нещо доста позитивно. Нямам неприятни връзки с нито едно мое бивше гадже ", споделя Жени и добавя, че не преследва мъжете и не ги смъква. Отношенията с Тачо са като на женени от 13 години. " Той е доста добър татко, доста добър готвач, само че не е доста добър брачен партньор ", споделя Жени, само че любовта се трансформира през годините и не крие, че обича Тачо от ден на ден и повече. 

Виж още:

Пандемията не е била лека и за Жени, само че споделя, че от стилната организация не е изгубила хора, модернизирала е всичко във времето на затваряне, с цел да всичко бъде онлайн и да продължи да работи. Все отново Жени продължава да търси баланс в работата и персоналния си живот. Близък другар на Жени ѝ подарил книга за силата на кабала, само че е откровена, че колкото и да чете... не може да усети информацията, която получава и е категорина, че на този стадий това " не е нейното " и може би още не е подготвена за тази промяна.

Изображение: https://www.instagram.com/jenikalkandjieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР