Жени Джаферович не бе много приказлива след Игри на волята.

...
Жени Джаферович не бе много приказлива след Игри на волята.
Коментари Харесай

Жени Джаферович отвори вратите на столичния си дом


Жени Джаферович не бе доста приказлива след Игри на волята. Единствено пред Мон Дьо тя проговори и разкри душата си. Гримьорката призна, че не съжалява за нищо, само че, че е била сюрпризирана от хейта, който я заля. Но искрено показа, че в случай че може да върне времето обратно не би взела участие в Игрите. Тя сподели още,  че не вижда двуличие в постъпките си, а играта й е била такава, каквато е трябвало.







За Джаферович тази тематика е в предишното и в този момент е превзета от духа на Коледа. Гримьорката сподели коледната конюнктура на фамилната си цитадела. Това е апартамент, който се намира в центъра на столицата. И там  се шири огромното семейство дружно с трите си деца.







 



Това, което виждаме от снимките  е доста по-различно от скъпарските покои на плеймейтки, чалгаджийки и всевъзможни други бръмчалки, които  се  вършат на звезди. В дома на Жени се следи уют в в най-чистия му тип, а също така е цялостно с доста мемоари. И няма по какъв начин да е по различен метод, откакто с Ваня отглеждат 2 дъщери и един наследник. А децата са най-голямото благосъстояние на инфлуенсърката и някогашния футболист. И фамилната Коледа ще е прелестна за семейството.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР