Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Не

...
Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието. Не
Коментари Харесай

Шантаво бъги-трансформър с емблема на Hyundai

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Не би трябвало да ви смущава емблемата на Hyundai, инсталирана на това неповторимо бъги, което виждате на фотосите. Странният концепт, който беше показан в Женева, носи моделно означение Kite и е дело на торинското студентско ателие IED, което всяка година радва посетителите на автосалона в Женева със свръхнестандартни разработки.



Сега, фантазьорите от IED, с финансовата поддръжка на европейския дизайнерски център на Hyundai, показват едно всъдеходно бъги, което може да се движи и по вода. Как планът е осъществен механически остава мистерия, тъй като показания експонат в Женева е просто пълноразмерен макет.



Известно е единствено, че 3.7-метровото бъги се задвижва от четири електромотора и при нужда може да се трансформира във воден джет. Ако се вгледате деликатно в интериора, ще видите, че кормилото може да се инсталира за секунди, както от ляво, по този начин и от дясно, а визуализацията на функционалностите става чрез влагоустойчив и противоударен смарт телефон, инсталиран в средата на кормилото.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР