ЖЕНЕВА (AP) — Два национални футболни отбора, чиито страни са

...
ЖЕНЕВА (AP) — Два национални футболни отбора, чиито страни са
Коментари Харесай

Израел и Украйна, Левандовски и Люксембург носят силни футболни истории в плейофите на Евро 2024

ЖЕНЕВА (AP) — Два национални футболни тима, чиито страни са въвлечени във войни. Двукратен международен състезател на годината на FIFA, който се стреми към евентуално последния си шампионат. Отбор, който в продължение на 31 години не съумя да завоюва квалификационен мач за Европейско състезание.

Сюжетните линии са ярки за тези, които се надяват да завоюват едно от трите места в състава от 24 тима на Евро 2024, които се вземат решение през идната седмица в квалификационни плейофи.

Дванадесет народи потеглиха в четвъртък в елиминационни групи с четири тима. Те би трябвало да преминат напред през два мача на един мач за пет дни, с цел да бъдат в Германия за шампионата от 14 юни до 14 юли.

Израел и Украйна може да се срещнат идващия вторник в това, което би било решителен мач от групата, където нито един от тях не може да играе вкъщи заради военни спорове.

Израел избра Унгария - своя футболен дом от съображения за сигурност след офанзивите на Хамас на 7 октомври - с цел да се изправи против...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР