Жената - в обществото Тук деловият вид също е част от

...
Жената - в обществото
Тук деловият вид също е част от
Коментари Харесай

Ролите, които играе жената - II

Жената - в обществото
Тук деловият тип също е част от " реквизита ", с който си служите за осъществяването на ролята си. Ако се занимавате с някакъв тип социална активност, би било подходящо да си предадете привлекателен тип, пораждащ доверие, само че и почит, и да покажете онази част от себе си, която желаете да бъде уважавана и чута.
Как да я изиграем: Заложете на по-консервативния тип, обърнете внимание на облеклото, стойката, даже походката си. Всички тези неща способстват за това до каква степен насериозно ще ви възприемат, според от задачата, която желаете да постигнете.

Жената - брачна половинка
Ролята, която ще играете в брака си, зависи от връзките сред двамата и " функциите ", които сами сте си определили. Имайте поради, че един път разпределени, те мъчно се преотстъпват и трансформират, по тази причина отваряйте си очите в точния момент и не се съгласявайте да поемате функции, които не ви изнасят. Така никой от двама ви няма да се усеща добре и споровете няма да закъснеят.
Как да я изиграем: Бъдете откровени и ясно заявете какво бихте могли да дадете на колегата си и какво очаквате от него. Така или другояче най-често функциите в персоналните връзки, където няма ясна подчиненост, се разпределят от самосебе си. Имайте поради, че даже да ви се даде основната роля, в която да имате последната дума за всичко, това е с изключение на преимущество, и отговорност, както и още едно обвързване.

Жената - майка
За някои дами това е ролята на живота им, до момента в който за други е по-скоро стадий, в който краткотрайно са престанали да бъдат себе си и да се развиват като персони, с цел да се погрижат за дребния човек. Така или другояче, щом сте влезнали в тази роля, ще я играете.
Как да я изиграем: Най-важното, което би трябвало да извършите, е да следвате не разпоредбите, написани от други хора, а личния си нюх и инстинкт. Това най-малко е нещо, което всяка майка получава " от горната страна " и този интуиция постоянно ще ви подсказва какво да вършиме, когато се колебаете. Ако го слушате и подхождате с самообладание и обич, няма метод да сбъркате и да се неуспехите в тази си роля.

Жената - държанка
Независимо какъв брой обичайно се държите в обществото и какъв брой закостенял тип сте си придали, все пред някого изигравате и тази роля:) И в това няма нищо неприятно, или неправилно.
Как да я изиграем: Обикновено се съгласува със половия сътрудник - значимо е визиите и настройките ви за секса да не се разминават, останалото е въпрос на въодушевление. Играйте откровено, давайте и получавайте. Не забравяйте понякога да " рефрешнете " героинята си, за многообразие. Как - вие си знаете най-добре.

Жената - другарка
В обкръжението ви сигурно има най-малко 2-3 приятелки, с които прекарвате времето си и им споделяте това, което ви вълнува, както и те на вас. Да бъдете другар е дълготраен ангажимент и като подобен от време на време ще ви се постанова да изслушвате дълги словоизлияния, да страдате и съпреживявате болките на другите, и несъмнено, да се радвате на техните триумфи.
Как да я изиграем: Приятелството значи споделеност. Преценете деликатно на кого можете да се доверите. Животът самичък ще ви го покаже, като изпаднете в 1-2 нелеки обстановки и видите кой по какъв начин реагира и останал ли е до вас. Залагайте не на количеството, а на качеството. Бъдете правилни на приятелите си и в случай че са откровени, ще ви отвърнат със същото.

Жената - Жена
Да не забравяме, че с изключение на всичко друго, вие сте Жена, която има потребност да се грижи за себе си, да акцентира типично женските си качества, да отделя внимание на външния си тип... или просто да бъде себе си, да се показва по всички вероятни способи, които женствеността й изискват. Гледайте да не се изгубите някъде из другите функции и да забравите за тази, тъй като точно тя ви прави това, което сте. Жена!Продължава: Ролите, които играе жената
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР