Жената Рак е чувствителна, но това не се отнася само

...
Жената Рак е чувствителна, но това не се отнася само
Коментари Харесай

Жената Рак - нежна и ефирна като водата

Жената Рак е сензитивна, само че това не се отнася единствено за нейните потребности, само че и за потребностите на другите, което я прави една от най-ценните и грижовни дами в Зодиака. Тя доста мъчно приема рецензия и постоянно тежките думи стоят дълго време в съзнанието и. Луната, която е ръководеща за тази зодия, дава на дамата Рак мощна вътрешен глас и още по-силно въображение.
Тя умее елементарно да „ усеща” хората и, в случай че не харесва някого, то несъмнено има за какво. Може да не разбере незабавно повода, само че рано или късно, чувствата и ще се окажат верни. Също по този начин, нейните мощни инстинкти незабавно и демонстрират на кого може да се довери и от кого е по-добре да се пази. Това са едни от най-важните и качества.
Жената Рак и любовта
Жената Рак се влюбва постепенно и внимателно. Отказва изрично да бъде притискана. Веднъж влюби ли се, обаче тя е предана и вярна държанка. Емоционалната и страна постоянно води до това да бъде засегната несъзнателно, тъй че сътрудникът й би трябвало да е методичен и да почита възприятията и. Жената Рак е срамежлива и резервирана и точно заради тази причина има потребност от повече време, с цел да се отпусне и да се отдаде на същински усеща. Когато са влюбени, тези дами са търпеливи и ще се оправят с всяко предизвикателство в името на същинската обич. Притежавайки способността да обича, дамата Рак е извънреден сътрудник. Когато открие мъжа на фантазиите си, тя ще захвърли предпазливостта си и ще се отдаде на същинска обич.
Жената Рак и кариерата
Способността и да се оправя спарите и да усеща непознатите потребности и страсти вършат дамата Рак идеална за кариера обвързвана с образованието, консултирането, публицистиката и медицината. За нея най-важни са дома и огнището. Тя обича да се грижи за деца и животни. Ето за какво кариера обвързвана с това ще я прави същински щастлива.
Жената Рак и здравето
Жената Рак обича да си похапва, което може да докара до проблеми с тежестта в по-напреднала възраст. Тя постоянно има проблеми със стомаха, които в множеството случаи са провокирани от стрес и тревога.
Жената Рак е нежно и любящо създание, което си коства да опознаеш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР