Кучето на Джо Байдън ухапа друг агент от Тайните служби - за 11-ти път

...
Жената офицер се нуждаеше от медицинска помощ на място след
Коментари Харесай

Жената офицер се нуждаеше от медицинска помощ на място след инцидента, но сега „се справя добре“, според началника на комуникациите на Службата Антъни Guglielmi.

Това е най-новата атака от кучето на Байдън, наречено Командир, което преди това ухапа 10 пъти членове на Тайните служби на САЩ между октомври 2022 г. и януари тази година.

На въпрос за поведението на двугодишния Командир, Елизабет Александър, говорител на първата дама Джил Байдън, заяви, че Белият дом може да бъде „стресираща среда за домашни любимци“.

„Първото семейство продължава да работи по начини за да помогне на Командира да се справи с често непредсказуемия характер на територията на Белия дом", добави тя.

"Президентът и първата дама са невероятно благодарни на персонала на Тайните служби и Изпълнителната резиденция за всичко, което правят, за да ги запазят, тяхното семейство и страната в безопасност."

Изображение: Президентът Джо Байдън и кучето му на балкона на Труман в Белия дом. Снимка: Адам Шулц, AP Изображение: Офицер от тайните служби води командира по голф игрище във военновъздушната база Андрюс

Когато предишните 10 атаки на командира бяха публикувани от Министерството на вътрешната сигурност през юли, г-жа Александър каза, че Байдън е работил с тайните служби и персонала на резиденцията на Белия дом „за допълнителни протоколи за закачане и обучение“ за кучето, както и за установяване на определени зони, където то може да тича наоколо за упражнения.

Прочетете повече в Sky News:< br />Байдън: Светът трябва да се противопостави на „голата агресия“ на Русия
Британски експерт по крокодили признава, че е сексуално малтретирал и убивал кучета

Предишният домашен любимец на Байдън, друга немска овчарка на име Мейджър, е бил изпратен да живее с приятели в Делауеър след някои негови жестоки инциденти, включващи офицери от тайните служби и персонала на Белия дом.

Услугата осигурява защита за сигурността на президента и семейството му и десетки нейни служители са разположени около имението на изпълнителната власт и основанията му.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР