Жената, намерила трупа на 70-годишната баба Петра в село Бяла

...
Жената, намерила трупа на 70-годишната баба Петра в село Бяла
Коментари Харесай

Страх скова селото на извратения убиец

Жената, намерила натрупа на 70-годишната баба Петра в село Бяла църква, описа пред bTV за ужасяващата преживелица. С нея беше и щерка ѝ, която се прибрала от Германия и която в този момент не смее да си тръгне от боязън за майка си. „ Когато пристигнах, едно коте излизаше от стаят “, описа старата жена. Тя се учудила се, тъй като баба Петра ненавиждала котките. „ Погледнах тялото и по този начин. Аз не я приближих, тъй като ме е боязън “.

„ Просто не знам по какъв начин ще се върна, като тя е самичка. Има доста сами дами тук “, сподели дъщерята. Майка ѝ пък призна, че към този момент не може да яде и да спи от боязън. 18-годишният Димитър от селото беше задържан за зверското обезчестяване и убийството на 70-годишната Петра. От разказите на хора в селото, той се опитвал да влезе в най-малко още няколко къщи. Първият му опит бил на 25 ноември. В селото 120 души живеят сами.

„ Не съм спокойна, като съм видяла дамата. И мен по този начин ще ме оправят. Не дремя, боязън ме е. Спя в комшиите. Чух тон като кърти вратата да влезе “, описа уплашена жена от Бяла църква. Други описаха, че Димитър тропал и по вратата на майка с две деца. „ Посегнал на вуйна Гинка. Телевизора е сграбчил, опитвал се е да си играе с бабата. Ухапал я свиреп, болна е, сама живее “, описа мъж. При първия му опит за навлизане в дома на самотна жена се завързала битка. Самата тя описа, че го разпознала по пръстена. Имал качулка, двамата се сборичкали, а пръстенът му паднал. „ От заран до вечер заключена заставам вътре. Страх ме е. Това е невъзможна работа “, съобщи пострадалата.

Заместник-директорът на ОДМВР-Велико Търново комисар Христо Христов изясни: „ Лицето е на 18 години, навършени напълно скоро. Известен е на полицията, само че не е престъпно проявен. Нямаме някакви съответни сигнали по отношение на него, за които да са формирани преписки и досъдебни производства “. Веднъж на Димитър му бил формиран сигнален протокол. В селото всички го знаят като индивида, който продава опиати. „ Има данни, че е употребявал опиати “, удостовери Христов. Хората от селото настояха Димитър да влезе за дълго време в пандиза. Всички признават, че са извънредно уплашени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР