Жената на Николай Бареков Мария Календерова оцеля в бруталния си

...
Жената на Николай Бареков Мария Календерова оцеля в бруталния си
Коментари Харесай

В брутален сблъсък с вируса: Бременната жена на Бареков оцеля!

Жената на Николай Бареков Мария Календерова оцеля в бруталния си конфликт с ковид. В момента Бареков се лекува от страшната зараза.

Календерова показа във Facebook през какво е предходна:

„ Скъпи другари, желая да ви споделя, че персоналната ми среща с Ковид беше брутална и безмилостна. През две лечебни заведения, всички вероятни признаци и затруднения, медикаменти, кислородна терапия и така нататък  Не ми се влиза в елементи просто. Чели сте ги в миналото за някого отдалечен. Или сте ги подминали, с цел да не се натоварвате. И аз правех по този начин. Смятам се за положителен и спокоен човек без непотребни страхове. Просто това НЕ е застраховка.

Виждах децата си единствено на вайбър, без мощ и мирис да им кажа “здрасти ”…

Последствията по дробовете ми, които очевидно ще церя месеци още са неразбираеми, тъй като живот и здраве, ще могат да ми създадат скенер чак като родя. А рентген и магнитен резонанс с 6-месечното ми бебе към този момент минахме.

Повярвайте ми, че не желаете да видите отделенията “Ковид ” нито вие, нито вашите близки. Нито хората в незабавното на приемане. И аз няма да пусна фотоси, тъй като това не поисквам да се вижда.
Искрено ви поисквам да сте здрави! Дори в никакъв случай да не се разболявате, а в случай че се разболеете, да минете допустимо най-неусетно по този път.

А в този момент желая да ви кажа, че в случай че видите по какъв начин работи доктор с облеклата си, какви геройства правят тези хора, би трябвало да сте цялостен дебил, с цел да ви се върви на дискотека!!!

И макар, че имам в листата си доста малко другари – всички, които считам за умни, интелигентни и мислещи, от през днешния ден ще препречвам всеки, който е срещу затварянето на “животоспасяващите ” питейни заведения и нощни заведения! Всеки дава отговор първо за себе си, за околните си, оттова за обществото. И това е преди да желаете от страната!

Бог да ви пази! “

P.S. Също безпределно не на място бяха всички вести, които вървяха по малкия екран за  нелепите политически награждавания, визити, военни банкети и прочие Ако Президентът и Премиерът не могат да измислят по-смислено нещо за правене, ще предложа да облекат по един костюм и да минат единствено за 3 часа в Ковид поделение непринудено да почистят. Или просто останалата част от болничното заведение, която също е се дезинфекцира. Не да раздават ордени под към момента съмнителнен здравен статус. Защото преди да имам положителен тест, имах 3 бр отрицателни за 2 дни. Струва ми се, че може да се случи на всеки.

P.S.S. Може да съм малко прочувствена, само че за вървяла две седмици през Ада, мисля, че е възможно.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР