Жената на Криско призна в разговор с фенове, че тя

...
Жената на Криско призна в разговор с фенове, че тя
Коментари Харесай

Цвети вързала Криско с второ бебе

Жената на Криско призна в диалог с почитатели, че тя е решила фамилията да има второ дете. Бившата стюардеса е израстнала в семейство с две деца и е наясно какъв брой е добре двете да са с дребна разлика, с цел да са си и другарчета, изясни тя. Припомняме, че музикантът стана татко скоростно на наследник и щерка, като Даниел се роди напролет на тази година, а сестра му Амая е към момента на годинка. Явно умната Цвети е наясно, че при две дребни деца, фенките на мъжа й нямат късмет с него.

Въпреки това тя се оплаква, че няма кой да й оказва помощ за развъждането и е съвсем е непостижимо да се оправи всичко сама, изключително след раждането на сина им.„ Много постоянно ми задават въпроса по какъв начин успяваш с двете деца. Не съм дамата знамение, нямам супер сили и не съм измислила хапче за оцеляване. Каквото е при мен такова е и при вас “, горещи се Цвети.

Тя споделя, че няма кой да й оказва помощ, не употребява услугите на бавачка, бабите също не мога да се включат във всекидневните грижи. Красавицата е на мнение, че и татко би трябвало да се включва в развъждането на дребните. Това е съвсем невероятно в нейния случай, защото графикът с участията на Криско през август е толкоз натоварен, че за месец ще успее да види децата си един-два пъти за по няколко часа.

Тъй като Даниел и Амая са още дребни те няма по какъв начин да пътуват нон-стоп със супер известния си татко и всичко остава в ръцете на Цвети, писа „ България Днес “.

„ Децата, къщата, фамилията, те са тъкмо толкоз мъжка работа, колкото и женска. Затова за основаването на едно дете има потребност от двама, за развъждането му също “ излива душата си Цвети.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР