Жената, която беше настанена с опасност за живота в сливенската

...
Жената, която беше настанена с опасност за живота в сливенската
Коментари Харесай

Почина жената, която беше приета след побой в сливенската болница

Жената, която беше настанена с заплаха за живота в сливенската болница след случай на домашно принуждение, е умряла, заяви кореспондент на bTV. Съпругът й е арестуван от полицията.



Мъжът на този стадий не е направил признания и занапред ще ес обясняват претекстовете за осъщественото закононарушение. Той към този момент е притеглен като обвинен. За убийството на дамата е планувано наказване от 10 до 20 години затвор.

53-годишната Нефизе и брачният партньор й Мустафа живеят сами в края на селото. Кметът на Ябланово, който отхвърли да застане пред камерата ни, твърди, че мъжът пиел редовно и в такива моменти ставал несъответстващ.

Вечерта на 9 януари се прибрал пийнал и пребил жена си. Според кмета тя е удряна с дърво, съгласно Прокуратурата - към момента се обяснява по какъв начин е осъществен побоя. В селото мълчат за случилото се.

Казват, че не знаят какво се е случвало в фамилията. Други настояват, че дамата е паднала сама.

БТВ се свързват по телефона със сина на потърпевшата жена, който споделя, че не знае нищо за живота на родителите си, тъй като скоро се върнал от чужбина. Халил Кьобашев споделя, че не знае родителите му да са имали проблеми.

Според Прокуратурата причинителят е престъпно проявен. Той е незает и се издържал като търси с кучета трюфели в гората. След нещастието къщата е заключена дружно с кучетата, други са вън на улицата, а до момента в който снимаме идва чужд мъж да направи забележка да не снимаме къщата.

Според полицията в Сливен сигнали за домашно принуждение досега не са подавани.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР