Жена в Канада се събудила в пепел след силен взрив

...
Жена в Канада се събудила в пепел след силен взрив
Коментари Харесай

Жена се събуди заради странен гост в леглото си СИМКИ

Жена в Канада се събудила в пепел след мощен гърмеж в стаята си и видяла парче черна канара на възглавницата си, за която по-късно беше потвърдено, че е част от метеорит, оповестяват.

Първоначално Рут Хамилтън считала, че това може да е парче канара от близката кариера, само че проучвания разкриха, че това е част от метеорит, който е паднал там, където тя живее, в Албърта, в 23:30 ч., и по това време тя е спяла.

„ Веднага скочих и възпламених лампата, не можах да схвана какво се е случило “, сподели Хамилтън.

Голямата дупка в тавана ѝ също била индикация, че нещото е пристигнало от горната страна. Тя се обадила на Спешна помощ и полицията, а те – на близката кариера.
"Попитахме ги дали правят взривни работи, само че те споделиха, че са видели мощна светлина в небето, която избухнала и вдигнала звук ", споделиха от полицията.

Рут ще изпрати астероида в Университета в Западно Онтарио, защото нейната застрахователна компания се пробва да разбере дали нейната лавица покрива опцията за отплата за такова естествено злополучие.

„ Единственото, което се сещам, е да кажа, че животът е скъп и може да изчезне всеки миг, даже когато мислите, че сте в сигурност и сигурност в леглото си. Надявам се в никакъв случай повече да не го одобрявам за даденост. Динозаврите евентуално биха се съгласили ", сподели още тя.

Няма доказан запис за погубен от метеори човек, макар че има изказвания за доста смъртни случаи в антични времена. Рут Хамилтън обаче не е първият човек, „ пропуснат “ от галактическо тяло. Миналата година къща в Индонезия беше ударена от астероид с тегло 2 кг. През 1954 година жена в Алабама също е била ударена от астероид.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР