Жена в Америка беше обвинена, че симулира бременност, за да

...
Жена в Америка беше обвинена, че симулира бременност, за да
Коментари Харесай

Скандално: Жена СИМУЛИРА бременност, за да вземе майчинство

Жена в Америка беше упрекната, че симулира бременност, с цел да излезе в отпуск по майчинство, само че сътрудниците й видяха редица нередности.

43-годишната Робин Фолсъм е упрекната в предоставяне на подправени изказвания и в машинация със идентичност, заяви основният прокурор Крис Кар в понеделник.

„ Измами от държавни чиновници няма да бъдат толерирани “, споделя Кар в изказването си.

„ Работейки с самостоятелния общоприет контрольор на Джорджия, успяхме да открием, проверяваме и сложим завършек на тази хипотетична машинация. Ние постоянно ще се надигнем, с цел да защитим доларите на данъкоплатците и с неспокойствие чакаме да представим нашия случай в съда. "

Фолсъм е работила като шеф на външните работи в Агенцията за професионална рехабилитация на Джорджия (GVRA), роля, в която тя управлява маркетинга и медийните връзки на организацията.

Според Дейли Стар тя е печелела към 100 000 $ годишно. След като споделя на шефовете си, че е бременна, Фолсъм афишира, че е „ родила “ през май 2021 година Само месеци преди този момент обаче един от нейните сътрудници става недоверчив, когато вижда, че част от стомаха на Фолсъм като че ли „ излиза “ от тялото й, което от своя страна ги кара да мислят, че това е подправена издутина.

В същото време тя изпраща фотоси на хипотетичното си новородено бебе, само че те са спорни, защото на всяка демонстрира бебе с разнообразни тонове на кожата.

В прессъобщение от Службата на основния контрольор се споделя: „ През октомври 2020 година Фолсъм осведоми отдела за човешки запаси, че е бременна, и в последна сметка афишира, че е родила през май 2021 година



Малко по-късно управлението на GVRA получава имейл от лице, което твърди, че е татко на детето и декларира, че Фолсъм е получила наложителна отмора за няколко седмици след раждането. В резултат на това GVRA утвърждава почти седем седмици заплатен отпуск по майчинство.

В същото време излиза наяве, че Държавната работа за жизненоважни записи не има акт за раждане, в който Фолсъм е посочена като майка, а прегледът на медицинските и застрахователните досиета не открива индикации, че Фолсъм в миналото е раждала дете.

Обвинението за машинация със идентичност носи наказване от 1 до 10 години затвор и/или санкция „ до 100 000 $ “, до момента в който обвиняванията с подправено изказване носят наказване от 1 до 5 години и/или санкция от 1000 $.

В изказване на генералния държавен контрольор Скот Макафи се споделя: „ Всички държавни чиновници, и изключително тези, които поддържат връзка с медиите и необятната общност от името (на) своята организация, би трябвало да се придържат към най-високите стандарти за честност и почтеност. ”
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР