Жена сподели раздразнението си, след като разкри, че партньорът й

...
Жена сподели раздразнението си, след като разкри, че партньорът й
Коментари Харесай

`Приятелят ми е отвратен от навика ми да ходя до тоалетната, когато чистя - унизена съм`

Жена показа раздразнението си, откакто разкри, че сътрудникът й е " погнусен " от държанието й в банята - само че хората са доста много на нейна страна.

Повечето от нас избират да бъдат дискретни, когато става дума за тоалетни привички. А една другарка сподели, че се е засрамила от реакцията на приятеля си, когато той неотдавна откри нейния способ.

Двойката е била дружно от две години и са решили да заживеят дружно. Тя е второ потомство преселник, родена в Съединени американски щати на родители индианци. Като такава тя е израснала с биде в банята.

Откакто се реалокира на новото място с колегата си, дамата изясни, че употребява портативно, ръчно биде, което не на последно място е купила от Amazon заради разноските за инсталиране на биде в новата баня.

След това един ден нейният другар се натъква на нея, до момента в който търси нещо в чекмеджетата й. „ Той пристигна при мен и ме попита какво е – аз му споделих това “, изясни тя в Reddit. „ Първоначално той беше сюрпризиран и си помислих, че е просто любопитен, та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР