Жена шофьор на камион от австралийския град Пърт неочаквано роди

...
Жена шофьор на камион от австралийския град Пърт неочаквано роди
Коментари Харесай

34-г. шофьорка на камион влезе в тоалетната, а минути по-късно...

Жена водач на камион от австралийския град Пърт ненадейно роди в хола си, без да има визия, че е бременна, оповестява Daily Mail.

34-годишната Ашли Уилсън не подозирала, че носи дете, и продължавала със своите ежедневни задания, без да взема защитни ограничения, които са целесъобразни за бременни дами.

Единственото извънредно положение, което забелязала, било подуването, което я тормозило през последните месеци. Въпреки това, австралийката въобще не предполагала, че може да е бременна.

Когато се обърнала към доктор поради казуса, даже и той не се досетил за бременността. Препоръчал й да усили приема на вода и да употребява фъстъци.

Един ден, до момента в който била сама вкъщи, Ашли изпитала мощни коремни болки и настъпила суматоха, така че се свързала със службата за незабавна помощ.

" Болката идва сега. Боже мой! Просто седнал съм на тоалетната и имам чувството, че нещо се пробва да излезе, само че няма нищо и ме боли! ", споделила тя в сълзи и мъка по незабавния телефон.

Лекарите, които пристигнали след позвъняването, й съобщили, че ражда. Дори и тогава, тя продължавала да отхвърля, че е бременна.

" Казах на парамедика: Не, аз не съм бременна, а тя ми сподели: Да, вие сте. Бях в цялостно отричане и просто не желаех да допускам. Бях уплашена от това, което се случва с тялото ми и просто отричах всичко ", показа Ашли.

Шест минути след идването на незабавната помощ, тя ражда момиченце. Лекарите помогнали на родилката непосредствено в хола, защото нямали време да я закарат до болничното заведение.

За благополучие и майката, и бебето са в положително положение. Жената споделя, че раждането е един от най-прекрасните моменти в живота й.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: шофьорка камион парамедик бърза помощ раждане лекари Пърт Австралия бременност
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР