Жена се отърва на косъм след пропадане на улица в

...
Жена се отърва на косъм след пропадане на улица в
Коментари Харесай

Сериозни материални щети в Северозападна България след бурята

Жена се отърва на косъм след проваляне на улица в Козлодуй. Сериозни вреди по инфраструктурата нанесе пороят и в Лом.
Снимка: btvnovinite.bg

Река Дунав с нов ръкав по улица „ Радецки “ – това написа под видео, качено в обществената мрежа, гражданин на Козлодуй. Ивайло Първанов споделя, че градушката е била с величина на бобено зърно и е траяла към половин час.
Унищожителните градушки в Северозапада са достигнали размера на яйце Поражения има по покриви и прозорци на къщи, улици, коли, както и земеделска продукция
Хората от района се оплакаха, че насажденията им са унищожени. Стихията е затлачила шахти, а вода мазета в мазетата на два блока. Наложи се намесата на пожарникари, които да я изтеглят с помпи.

Козлодуй остана близо час без ток. Участък от новоизграждащата се канализация, който през вчерашния ден е бил пристъпен, през днешния ден е пропаднал и блокира придвижването.
Пороят трансформира редици улици в лунен пейзаж. Днес по обед зейналите ями бяха засипани с пръст и баластра.
След градушката в Козлодуй: Пропаднала улица и унищожени разсади Градушката била с размер на лешник, описват локалните
В Лом републиканското шосе към „ Дунав мост “ 2 и към столицата, което втора година стои незавършено “, беше наводнено. Снощи на пътя бяха закъсали десетки коли. Над града са се изсипали над 48 литра на квадратен метър.

Местната власт желае незабавна помощ от Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Междуведомствената бедствена комисия за справяне с бедствието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР