Жена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила

...
Жена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила
Коментари Харесай

Жена призна отравянето на шестима роднини с цианид, за пари и от любов

Жена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила шестима свои родственици в интервал от 14 години, написа The Gardian.
47-годишната Джоли Томас попаднала под съмнение едвам откакто мъжът на сестра й се усъмнил, че може да е подправила наследството на родителите си.
Полицията открила, че през годините, Джоли Томас е станала очевидец на гибелта на шестима свои родственици и всякога те са яли храна, приготвена от нея.
Първата й жертва била майката на брачна половинка й, която тя отровила с цианид в овнешка чорба през 2002 година След това със същата отрова умъртвила и бащата на брачна половинка си през 2008 година През цялото време Джоли Томас била стимулирана от предпочитание да управлява финансите на цялото семейство.
През 2011 година пристигнал ред на и брачна половинка й, който бил токсичен с цианид в ядене с ориз и къри.
Съдебните лекари разкрили отровата в тялото му, само че полицията по неразбираема причина класифицирала гибелта му като самоубийство.
Чичото на брачна половинка й бил токсичен с цианид в кафето, като полицията счита, че Томас го умъртвила, тъй като упорствал за спомагателна аутопсия на тялото на своя племенник.
Последните две жертви на килърката били 2-годишната щерка на Скария Шаджу, братовчед на отровения й брачен партньор. Тя отровила детето през 2014 година, а 2 години по-късно умъртвила и брачната половинка на братовчеда. Тези две отравяния били за Томас да се омъжи за Шаджу, което станало факт през 2017 година
Полицаите ексхумираха останките на всички убити от Джоли Томас и споделиха, че са разкрили следи от цианид.
В понеделник Томас признала, че е направила всичките убийства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР