Жена от Южна Корея е задържана по обвинение за убийството

...
Жена от Южна Корея е задържана по обвинение за убийството
Коментари Харесай

Майка уби двете си деца, прибрала телата във фризера

Жена от Южна Корея е арестувана по обвиняване за убийството на двете си новородени деца. Тя държала телата им във фризер в продължение на години.

Служител на полицията в провинция на Сеул съобщи, че 30-годишната жена е признала, че е умъртвила бебетата, тъй като ѝ било мъчно да се грижи за другите си три деца - на 12, 10 и 8 години. Новородените били единствено на един ден, когато умряли.

Първата ѝ хипотетична жертва е четвъртото ѝ дете, родено в болница през ноември 2018 година Полицията твърди, че тя е удушила момиченцето в деня след раждането и е поставила тялото във фризера на дома си. Направила същото и с петото си дете, родено тъкмо година по-късно.

Съпругът ѝ съобщил на полицията, че двете деца били абортирани и не е знаел за хипотетичните убийства.

Случаят излиза наяве през май, когато Правителственият съвет за одит и ревизия открива, че ражданията не са били публично регистрирани, макар че в болницата имало запис. След това съветът уведомил общинското ръководство, което поискало полицейско следствие, откакто майката отказала инспекция на място.

На 21 юни униформени направили обиск в дома на фамилията, по време на който майката признала за убийствата. Тя трябва да се яви на чуване за издаване на заповед за арест в петък, съобщава CNN, представен от NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР