Жена от шуменско село, майка на три деца, успяла да

...
Жена от шуменско село, майка на три деца, успяла да
Коментари Харесай

Булка менте от Шумен беше осъдена за измама на мъж в Азербайджан

Жена от шуменско село, майка на три деца, съумяла да заблуди фамилия в Азербайджан, че желае да се ожени за сина им и ги измамила с 2271 евро.

Нашенката, която разказвала сълзливи истории, е наказана условно от Районен съд - Шумен в хода на кратко правосъдно разследване.

Р. С. признала обстоятелствата, изложени в обвинителния акт, без да се постанова събиране на доказателства. Така съдът определил наказване, като понижил избраното по закон с 1/3 и дамата получила 1 година отнемане от независимост с 3 години изпитателен период, оповестява Радио Шумен.

Булката менте залъгвала фамилията от 19 до 30 ноември 2020 година Била безработна и решила да заблуди мъж в чужбина. Чрез мобилното приложение " Уатсап " на направления се свързала с Р. М. от Азербайджан. Той знаел турски и посред им незабавно се завързал диалог. Нашенката напряко споделила, че си търси брачен партньор. Обяснила, че родителите ѝ били починали в злополука, само че я отгледала баба ѝ. Чужденецът споделил, че има наследник за женене и ѝ предложил да им гостува.

Р. С. поискала пари за интернационален паспорт, по-късно за билет за рейс, след това за аероплан. Нужни били и средства за мито за златните бижута, които наследила от татко си и ги носела. Когато азербайджанецът споделил, че няма повече пари, тя спряла да подвига телефона си.

Нужно било време за разплитане на измамата, само че в този момент дамата е осъдена и единствено чистото ѝ правосъдно минало я измъкнало от по-солидно наказване.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР