Жена от Маями извади пистолет след катастрофа във Флорида Кийс, казаха ченгета. Тя натисна спусъка

...
Пристъп на ярост на пътя след катастрофа във Флорида Кийс
Коментари Харесай

Пристъп на ярост на пътя след катастрофа във Флорида Кийс в събота сутринта доведе до изваждане на пистолет, натискане на спусъка няколко пъти и двойка от Маями, изправена пред сериозна присъда в затвора.

Въпреки това, при странен обрат на събитията, всъщност не е произведен изстрел, казват депутати.

„Това беше нещастна катастрофа, която трябваше да бъде разрешена мирно“, каза шерифът на окръг Монро Рик Рамзи . „Вместо това имаме хора в затвора, изправени пред сериозни съдебни обвинения.“

Двойката от Маями Марио Барбадо Пичардо, 59, и Дамарис Пичардо, 54, бяха арестувани в събота. Марио е изправен пред зареждане на батерията и е освободен от затвора в окръг Монро. Дамарис е изправена пред обвинения в опит за убийство и престъпно склоняване — тя все още е в затвора.

Около 12:25 сутринта двойката Маями караше пикап Ford близо до Mile Marker 26, близо до Big Pine Key, когато бяха замесени в катастрофа с пикап Chevrolet, казаха от шерифската служба на окръг Монро.

Когато и двете коли отбиха, Барбадо Пичардо, който шофира, предизвика физическа саморазправа с шофьора на Chevrolet , 38-годишен от Маратон.

Damarys се сдоби с пистолет с калибър .380 и се обади на 911, казаха депутати. Оператор на 911 я чул да заплашва да убие 38-годишния.

Шофьорът на Chevrolet казал на депутатите, че е чул пистолета да щрака, спусъкът да е дръпнат няколко пъти, но оръжието никога не е стреляло. Операторът също чу Дамарис да пита защо пистолетът не е зареден и не стреля.

Депутатите по-късно научиха, че пистолетът е със зареден пълнител, но патронът не е бил патронник.

Няма живот. -съобщени са заплашителни наранявания.

„Ценно напомняне е винаги да оставяте правоприлагащите органи да се занимават със спорове“, каза шериф Рамзи.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР