Жена, осъждана 13 пъти за престъпления в транспорта, получи нова

...
Жена, осъждана 13 пъти за престъпления в транспорта, получи нова
Коментари Харесай

Жена, осъждана 13 пъти за транспортни престъпления, с нова присъда за шофиране без книжка

Жена, осъждана 13 пъти за закононарушения в превоза , получи нова присъда за шофиране без брошура, оповестиха от съда в Кюстендил. Окръжният съд в града е постановил наказване отнемане от независимост за период от една година и санкция в размер на 500 лева , като е признал подсъдимата за отговорна в ръководство на моторно транспортно средство /МПС/ без съответното удостоверение за ръководство.

Престъплението е осъществено в едногодишния период от наказването й по административен ред с наказателно разпореждане за същото закононарушение. Г. Т. е карала без удостоверение за правоуправление в изпитателния период на условното наказание . То е по наказателно дело от 2017 година, по което й е било наложено наказване отнемане от независимост за период от осем месеца.

Сега съдът привежда в осъществяване и това наказване и общата присъда става една година и осем месеца отнемане от независимост , прецизираха от съда.

Подсъдимата е приведена в място за отнемане от независимост, където ще търпи наложените й санкции при първичен общ режим, показаха още от Окръжния съд.

В интервала от 2000 година до 2017 година подсъдимата е осъждана 13 пъти за шофиране без брошура и ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Налагани са й разнородни санкции - административни, пробация и условни санкции отнемане от независимост. С последните две присъди - условната и ефикасната, Г.Т. към този момент има 15 осъждания, прецизираха още от съда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР