Жена обяви плановете си да се омъжи за любовта на

...
Жена обяви плановете си да се омъжи за любовта на
Коментари Харесай

Няма да повярвате за какво иска да се омъжи млада красавица СНИМКИ

Жена разгласи проектите си да се омъжи за любовта на живота си - 40-тонен пътнически аероплан Boeing 737-800.

Мишел Кобке, на 30 години, от Берлин, твърди, че е имала "физическа " връзка със самолета през последните шест години.
Тя споделя, че е било "любов от пръв взор ", когато тя "срещнала " и летяла с нейния "скъп " на летището на Берлин през 2014 година.
"737-800 е доста атрактивен и секси ", признавала е Мишел в предишното. По думите ѝ, "той не най-красиво издигнатият и е доста атрактивен и грациозен въздушен съд ".



Жената признава още, че е мощно впечатлена от крилата на самолета и неговите мотори, само че за жалост след първата им среща тя е могла да го гледа единствено през прозореца.

Затова дамата е трябвало да се помири с негова дребна имитация, която тя назовава "Съкровище ", с която спи в леглото си през нощта.
През септември предходната година обаче, тя най-сетне е съумяла да се докопа до своя мъж, даже и да го целуне.


Говорейки за прегръдката, Мишел сподели: "Времето в хангара бе най-хубавият миг в живота ми. Докато бях с него, ние се радвахме доста, целувахме се, аз го глезех ".

"Планирам да се преместя да пребивавам в хангара някой ден. Най-голямата ми фантазия е да бъда с моето богатство, да пребивавам с него ", споделя още дамата.

"Също желая да се омъжа за него в хангара и да прекарам нощта с него там. Няма да си поставям бяла рокля, ще съм облечена с черно сако и черни панталони ", мечтае си дамата.

Няколко месеца по-късно Мишел разкри, че тя и машината възнамеряват да минат под венчилото по време на гала в Холандия идната пролет.

"Двойката " възнамерява да подписа брак на 18 март. Някои одобряват любовта на Мишел, само че околните ѝ родственици са безапелационни, че не желаят да се срещат със самолета.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР