Жена, обвинена, че е сервирала на родителите на бившия си

...
Жена, обвинена, че е сервирала на родителите на бившия си
Коментари Харесай

Австралийски домакин на обяд е обвинен в 3 убийства с отровни гъби

Жена, упрекната, че е сервирала на родителите на някогашния си брачен партньор и на вуйна си отровни гъби с обяд, се появи в австралиец съд

От Асошиейтед прес, 3 ноември 2023 година, 2:34 ч.

МОРУЕЛ, Австралия -- Жена, упрекната, че е поднесла на родителите на някогашния си брачен партньор и на вуйна си отровни гъби с обяд се яви в австралийски съд в петък, упрекнат в три убийства и пет в опит за ликвидиране. бъде освободена под гаранция, когато се яви за малко в локален съд в Моруел, щата Виктория.

Полицията я арестува в четвъртък в дома й в Леонгата, където някогашният й брачен партньор Саймън Патерсън, 48 г.; родителите му, Гейл и Дон Патерсън, и двамата на 70; Сестрата на Гейл Патерсън Хедър Уилкинсън, 66 г.; и брачният партньор на Уилкинсън, Иън Уилкисън, 68, са били поканени на обяд на 29 юли. свекърва, която беше приета в болница на идващия ден и умря в границите на дни.

Тя беше упрекната в опита за ликвидиране на Иън Уилкинсън, баптистки свещеник, който стана сериозно болен и прекара седем седмици в болничното заведение.

Останалите обвинявания в опит за ликвидиране са свързани с някогашния й брачен партньор за разнообразни събития, в това число съдбовния обяд, на който той беше поканен, само че не участва. Полицията твърди, че Саймън Патерсън се е разболял, откакто е ял три хранения през 2021 година и 2022 година, само че не прецизира хипотетичното присъединяване на Ерин Патерсън.

Потенциалната оптималната присъда във Виктория за ликвидиране е пожизнен затвор, а за опит за ликвидиране - 25 години затвор.

Двете деца на подсъдимия бяха у дома по време на обяда през юли, само че не споделиха хипотетичното отровно говеждо уелингтънско ядене.

Полицията претърси къщата на Ерин Патерсън в четвъртък с това, което описаха като „ кучета за разкриване на технологии “. Предимно лабрадори, кучетата са подготвени да надушват електронни устройства за предпазване, които могат да бъдат скрити в стенни кухини и контейнери с храна.

Прокурорът Грег Елис изиска делото да бъде отсрочено за 20 седмици, с цел да даде време на полицията да проучва конфискуваното от вкъщи компютърно съоръжение.

Магистратът Тим ​​Уолш подреди на Ерин Патерсън да остане в ареста и да се яви в съда идващия май 3.

Уолш й сподели, че е значимо нейният случай „ да премине през системата допустимо най-бързо. “

Тя отговори „ ОК “ и кимна с глава.

Полицията споделя, че признаците на четиримата членове на фамилията, участвали на обяда, подхождат на отравяне от диви Amanita phalloides, известни като смъртоносни гъби.

Патерсън обществено отхвърли каквото и да е нарушаване.

„ Опустошен съм. Обичах ги. Не мога да допускам, че това се е случило и толкоз скърбя “, сподели тя през сълзи пред кореспонденти два дни след третата гибел. заяви, че Патерсън е написала в изказване, че е приготвила ястието благодарение на гъби, закупени от огромна верига супермаркети и сушени гъби от азиатски магазин за хранителни артикули. Тя написа, че също е изяла храната и по-късно е имала стомашни болки и диария.

Водещи истории

Джонсън излага причини пред Републиканската партия в Сената, че помощта за Израел би трябвало да се реалокира преди финансирането от Украйна

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР