Жена на средна възраст преживя страшен кошмар на път за

...
Жена на средна възраст преживя страшен кошмар на път за
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Опасен тип напада беззащитни столичанки по тъмните улички

Жена на междинна възраст претърпя заплашителен призрачен сън на път за дома си. Страховитата й история показа щерка й във Facebook.

Около 12 часа в неделната вечер в столичния кв. „ Хиподрума” чужд мъж е тръгнал след дамата, нападнал я е в тил в региона на един от питателните магазини и след нанасяне на удар, се опитал да й смъкна панталоните.

От по-страшна развръзка дамата се отървала с помощта на трима младежи, които с появяването си очевидно са тормозили нападателя и са я изпратили до дома й.

Ето й цялостния текст на поста й:
„ Снощи, към 12, чужд мъж е последвал майка ми от Ниагара, нападнал я е в тил в градинката до магазин Дар. /там си е тъмно/ Запушил й е устата след нанасяне на удара и се е опитал да й смъкна панталоните. Описание нямаме, защото майка ми към момента е в потрес, било е мрачно и така нататък

Две момчета и едно момиче, почти към 20-те мисли майка ми, са се появили, с помощта на тях е добре тя. Изпратили са я до блока и са й дали кърпички да попие кръвта. Надявам се да са тук в групата и да мога да се видя с тях, с цел да им благодаря, майка ми също, а и да им задам няколко въпроса. Особено в случай че са видели нещо, което да помогне на следствието.

Мерси доста душици, че сте съдействали!

Оглеждайте се, хора”, приканва Теди.

Пазете се! Извратен ром стопира дами по улиците в София, вади си го и...

Оказва се, че майката на младата жена не е единствената дама, потърпевша в региона. Възрастна столичанка споделя, по какъв начин преди 3 седмици, вадейки портмонето си да заплати в магазина, към който се е разиграло нападението, стоящият до нея към 40-50 годишен висок мъж и викнал: дай 10 лв..

„ Аз му отговорих, че няма да му дам и той ме изпраска с все мощ по гърба, та едвам не паднах!
Аз съм на 70 години.

После разбрах, че бил шизофреник, живеещ против магазина - брат му го гледал, само че наподобява е във "фаза " и е нападателен - може да е той...”, споделя още тя.

„ Преди 2 седмици ми се случи доста сходна преживелица в парка на Ритуална. 11 часа вечерта, в тъмна алейка. Не ме удари, само че ми бръкна под полата и започнах да крещя по него, по-късно си продължи по пътя. Подала съм сигнал в 6-то районно, търсят го.

Заловиха един за сходни нападения в региона, само че не беше той. Явно са няколко, което е още по-притеснително. Купувайте средства за самозащита и ги дръжте на разположение, в случай че обикаляте квартала по мрачно, ще им се стъжни...

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР