Жена на 70 години от Уганда е родила близнаци -

...
Жена на 70 години от Уганда е родила близнаци -
Коментари Харесай

Необикновено постижение. Жена от Уганда на 70 г. роди близнаци

Жена на 70 години от Уганда е родила близнаци - " неизмеримо достижение " по думите на лекаря ѝ, заяви Агенция Франс Прес.

" За 70-годишна майка е неизмеримо достижение да роди близнаци ", сподели доктор Едуард Тамале Сали, който е наблюдавал бременността и раждането.

Майката, Сафина Намукуая, дефинира появяването на бял свят на близнаците - момче и момиче, като " знамение ".

Жената и бебетата са в положително здравословно положение и към момента са под наблюдаване в болница в столицата Кампала, споделя още лекарят.

Сафина Намукуая, която живее в провинция Масака на към 120 километра западно от столицата, преди три години ражда щерка, откакто е наричана " прокълната жена ", тъй като до тогава не е съумяла да се снабди с поколение.

Намукуая няма деца от първия си брачен партньор, който умира през 1992 година Сегашният ѝ партньор, с който се среща през 1996 година, обаче не е участвал на раждането, което смущава дамата.

" Може би той не е благополучен, че съм родила близнаци, от боязън от отговорностите, които произтичат от това ", споделя тя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР