Жена крие парите си от съпруга си за 5 години

...
Жена крие парите си от съпруга си за 5 години
Коментари Харесай

Тя разбра, че съпругът й има любовница от 2 години

Жена крие парите си от брачна половинка си за 5 години

Всеки ден се сблъскваме с най-различни обстановки. Всичко се трансформира с невероятна скорост, от време на време просто нямаме време да реагираме.

Баба ми беше щастливо омъжена, законният й брачен партньор беше съвършен и в никакъв случай не й даде съображение да се съмнява в него. Когато бях дете, тя ми споделяше, че би трябвало да бъдем почтени и благи един към различен, тогава фамилният живот ще бъде наслада. Реалностите на актуалния живот обаче са изцяло разнообразни, в този момент младежите не са същите както преди.

В университета се влюбих в един мъж, само че той ме съобщи с най-хубавата ми другарка.

Раните зараснаха с годините, след дипломирането се ожених и родих дете. Успях да си намеря работа във компанията на мой съученик. Фирмата беше сполучлива. Работата беше лесна, а приходите се увеличаваха всяка година.

Когато синът ми навърши две години, желаех да се върна на работа. Дадох го на детска градина и още на първия работен ден научих, че компанията е в неплатежоспособност. Директорът стартира да редуцира личния състав и първо желаеха да уволнят мен, тъй като въобще не бях осведомена със обстановката. Не желаех да изгубя тази работа и започнах да демонстрирам самодейност. Взех нещата в свои ръце и се пробвах да подкрепям предприятието на повърхността. Разработихме цяла тактика, която ни оказа помощ да излезем от тази сложна обстановка. Когато продажбите бяха обновени, започнах да спечелвам няколко пъти повече, тъй че не споделих на брачна половинка си за нарастването на заплатата.

За пет години спестявах пари, планирайки да купя апартамент за детето си в бъдеще. Не считам това за машинация, защото не похарчих тези средства за себе си, а направих всичко за детето.

Вижте още: Лечебни свойства на маслото от глухарче

И един ден видях кореспонденцията на брачна половинка ми с друга жена в интернет. Той не отхвърли нищо, като сподели, че има държанка от две години. Подадох молба за бракоразвод. Като цяло фамилното благополучие свърши. Щях да остана в този брак, в случай че нямах лични спестявания. Съветвам ви да следвате моя образец.

Тя крие парите си от брачна половинка си, само че това й дава свободата да продължи напред живота си без погрешния й брачен партньор! Правилно ли е постъпила тази жена?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР