Жена, която е продавала сина си на педофили в интернет

...
Жена, която е продавала сина си на педофили в интернет
Коментари Харесай

Шокиращ случай с родители сводници потресе Германия

Жена, която е продавала сина си на педофили в интернет посредством така наречен тъмна мрежа (dark web) беше наказана на 12 години и 6 месеца затвор от федералния съд в немския град Фрайбург. Случаят потресе Германия, предават медии от страната. 

Присъда от 12 години затвор получи и сътрудникът на жената - доведеният татко на детето. Той и германката бяха наказани през днешния ден за неведнъж обезчестяване на дребния наследник на дамата от тяхна страна, както и за предложение на детето за секс по интернет. Те заснемали половите закононарушение с детето.

Момчето е на 10 години и към този момент е настанено при приемни родители. Делото е почнало през юни, когато то е било на 9. 

Присъдата включва също двамата да платят и 42 500 евро обезщетение на него и на друго 3-годишно момиченце, което също е било измъчвано от двойката. 

Жената е 48-годишна, посочена е единствено като Берин Т. и е приета за вниновна в обезчестяване, полов тормоз и принуждаване към проституция. Партньорът й - 39-годишният Кристиан Л., също получава 12-годишна присъда, като съдът постановява още, че  мъжът би трябвало остане под превантивно настойничество, откакто излежи присъдата си, предава АП, представена от БТА. Той към този момент е бил осъждан за педофилия.

Двойката и още шест души са били задържани през есента на предходната година. Няколко мъже към този момент бяха наказани на разнообразни периоди затвор по случая.

Заради престъпното си минало Кристиан Л. няма да има към този момент право на контакти с деца.

Властите са взели момчето от двойката през март 2017 година, само че две седмици по-късно локален съд го върнал на насилниците.

Немски медии подлагат на критика обществените служби в провинция Баден-Вюртемберг, че не са съумели да спрат злоупотребата и че момчето е било отнето от двойката, само че след това й е върнато. 

В понеделник съд в Испания пък постанови 10 години затвор за мъж, който неведнъж е малтретирал полово момче. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР