Жена е паднала от 7-ия етаж и е починала, а

...
Жена е паднала от 7-ия етаж и е починала, а
Коментари Харесай

43-годишна почина след падане от седмия етаж, близките подоз...

Жена е паднала от 7-ия етаж и е умряла, а околните й се съмняват, че е осъществено ликвидиране. Инцидентът се е случил към 19 часа в събота във Враца.

Мястото е 7-етажен блок на ул. „ Илия Кръстеняков “, който се намира на метри от математическата гимназия в града, заяви konkurent.bg..

За трагичния случай, при който 43-годишната Свежа Кръстинова е починала, не бе обявено в полицейския бюлетин. Според околните на починалата, полицията се пробва да потули убийството на тяхната скъпа сродница.



„ Искаме да знаем за какво не споделят истината “, гневни са опечалените близки, които през вчерашния ден научили от аутопсията, че повода за гибелта е „ Съчетана контузия: черепно-мозъчна контузия с кръвоизлив под меките мозъчни обвивки; строшаване на ребра и скъсване на гръдната празнина “.

По думите на околните 43-годишната жена е била в барче, което се намира покрай блока, а по-късно се качила в жилището на мъж на 7-ия етаж. След това паднала от високото и починала.

„ Следователката ми сподели, че се е хлъзнала от табуретка, която била сложена покрай прозореца. Искам да знам детайлности. Мисля, че полицията се пробва да потули случая “, споделя братът на починалата Борислав.

От полицията увериха, че проверяват аргументите, провокирали трагичния случай. Образувано е досъдебно произвеждане, разясниха от ОД на Министерство на вътрешните работи във Враца. Случаят е докладван и в прокуратурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР