Жена е осъдена условно на лишаване от свобода и 10

...
Жена е осъдена условно на лишаване от свобода и 10
Коментари Харесай

Условна присъда и 10 000 лева глоба за жена, нарушила карантината в Златарица

Жена е наказана условно на отнемане от независимост и 10 хиляди лв. санкция за нарушение на карантинните ограничения по време на изключителното състояние, оповестиха от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Досъдебното произвеждане, ръководено от Районната прокуратура във Велико Търново е било на специфичен контрол от апелативната инстанция. След утвърдено от Районен съд - Елена съглашение, реализирано с прокуратурата, на дамата с букви В.Н. е наложено наказване три месеца отнемане от независимост, с три години изпитателен период и 10 000 лв. санкция.

Русенка нарушила карантината си, тъй като се скарала със брачна половинка си

Тя се е признала за отговорна за това, че на 23 март в Златарица е нарушила издадената ѝ карантинна мярка против разпространяването на COVID-19 и е напуснала мястото, което е трябвало да населява в наставления период. Споразумението има последствия на влезнала в действие присъда.

Общо 43 досъдебни производства за нарушение на противоепидемичните правила са заведени в Районната прокуратура във Велико Търново, като всички каузи са взети на специфичен контрол от Апелативна прокуратура, показват от институцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР