Жена беше нападната от мъж, който я засякъл на пътя,

...
Жена беше нападната от мъж, който я засякъл на пътя,
Коментари Харесай

Бивш военен засече жена на пътя и й разби устата

Жена беше нападната от мъж, който я засякъл на пътя, съобщи флагман.бг. Инцидентът станал на директна на столичния бул. „ Г. М. Димитров”.

Нападателят е на 59 години. Той няма престъпно минало и се допуска, че е някогашен боен. Извикан е на разпит.

„ След като ме засече и зави, той спря, слезе от колата и потегли към мен. Свалих прозореца, тъй като говореше нещо и трябваше да схвана какво желае. Пита коя съм аз, че да свиркам. Обясних му, че съм дясностояща и при левия завой можеше да ме удари. Тогава той подвигна ръка, а аз се пробвах да затворя прозореца, само че безрезултатно, тъй като си беше вкарал лакътя в моята кола и съумя да ми удари устата “, споделя Нели.
„ Веднага слязох от колата. Развиках се. Каквото и да е станало, има различен метод за решение на разногласия. Не счетох за належащо да продължа по пътя с разрушена уста. Той имаше желание да тръгне. Продължи да се движи, а аз карах след него и свирих, с цел да може да изчакаме служителите на реда “, прибавя дамата

Пред служителя на реда нападателят споделил, че дамата сама си е прехапала устата, а той не я е докосвал. Нели желае да осъди агресора, с цел да схванат и другите, че това не е безнаказано.
тагове жена нападната на пътя
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР