Железопътната линия Карнобат-Синдел е затворена за движение. Пътниците, които пътуват

...
Железопътната линия Карнобат-Синдел е затворена за движение. Пътниците, които пътуват
Коментари Харесай

ЖП линията Карнобат-Синдел е затворена за движение

Железопътната линия Карнобат-Синдел е затворена за придвижване. Пътниците, които пътуват по направление Бургас-Варна, Пловдив-Варна и София-Варна стопират на гарата в Карнобат и оттова се извозват с рейсове до Варна.

Все още не е възобновена контактната мрежа, която беше прекратена от паднали дървета от ураганния вятър. Екипи от подрайон " Завет " и Карнобат със профилирани машини цяла нощ са правили опити да възстановят вредите по мрежата. Работата им продължава и към този миг. Няма блокирани пасажери във влаковете.Спокойна е ситуацията по пътищата в област Бургас. Всички проходи са отворени за придвижване. Заради ниските температура тази заран, които са в период сред -2 и 3 градуса, на Дюлински проход имаше заледени сектори. От регионалното пътно ръководство приканват водачите да се движат в този пътен сектор с нараснало внимание.

Проходите “Приморски ” от Слъчнев бряг към Обзор и Ришки проход са обработени и свободни за придвижване.

Няма пътни сектори със снегонавявания, каквато беше вчерашната обстановката. Десетки паднали дървета и насъбран сняг, станаха причина колите да останат блокирани в някои обитаеми места в община Сунгурларе.Няма данни за снеговалежи в региона, като все още духа слаб до сдържан вятър.

Само две села в община Руен са без ток. Екипи на електроразпределителното сдружение работят по възобновяване на зареждането в засегнатите обитаеми места, като се чака се до края на дни то да бъде пуснато.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР