Железниците влизат в периода на своя ренесанс, а първите положителни

...
Железниците влизат в периода на своя ренесанс, а първите положителни
Коментари Харесай

Министър подгони Бареков. Подигравката

„ Железниците влизат в интервала на своя подем, а първите позитивни резултати ще се усетят в интервал сред 6 и 12 месеца “. Това сподели министърът на превоза Николай Събев в предаването „ Денят с Веселин Дремджиев “, коетo се излъчва по TV+.

По думите му, до шест седмици ще проработи уеб сайтът за онлайн покупка на билети, който не работи от година, а до края на актуалната година ще бъде пусната и апликация. Тя ще разрешава закупуването на билети за няколко типа превоз - метро, ЖП и за рейсове.

„ Така сме възнамерявали всичко, че идването на най-новите вагони и локомотиви, които ще купим със средства от Плана за възобновяване, да съвпадне с обновяването на стоманения път “, изясни министър Събев.

„ Имаме страхотни закони, просто би трябвало към този момент да ги прилагаме “, счита той.

Николай Събев разяснява по този начин листата, даден от някогашния евродепутат Николай Бареков на прокуратурата: „ Той би трябвало да свърши избрана задача и той я прави. Единият подава топката (б.р. Николай Бареков) и другият (б.р. основният прокурор Иван Гешев) я отиграва. Това е един спектакъл “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР