Желанието за истинска връзка, и готовността във вас да я

...
Желанието за истинска връзка, и готовността във вас да я
Коментари Харесай

Няколко сигурни признака,че НЕ сте готова за връзка

Желанието за същинска връзка, и готовността във вас да я започнете са разнообразни неща. Да бъдеш към този момент подготвен за връзка значи да умееш да убедиш себе си, че е пристигнал момента, в който си подготвен да даваш на друго човешко създание любовта, грижата и уважението си. Да си сигурен в това което следва и да владееш страстите си. Понякога, обаче, доста мъчно можем да разберем какво дефинира идеалната връзка.
Какво да извършите с цел да разберете,че можете да започнете вярна връзка и че това е неверния или верния човек? Често се случва да желаете да имате връзка, само че в реалност да не сте подготвени за сходна стъпка. Животът ви просто не е квалифициран за това в него да влезе различен човек и то на толкоз значимо място – в сърцето ви.
Чудите се по какъв начин е допустимо? Понякога хората просто сме привикнали да търсим връзка просто, с цел да не бъдем сами.
Ето и няколко сигурни признака,че не сте подготвени за връзка и че би трябвало да си дадете още време да подготвите живота си за оня специфичен, който ще влезе в него.
1. Липсва ви мъжко рамо с цел да бъдете щастливи.
Имате покана за ваучър, само че се чувствате подтиснати и злощастие, тъй като сте сами и си измисляте тъпи оправдания поради които да не отидете и просто да се забавлявате. Започвате да се депресирате, тъй като сега сте сами. Начина да се отървете от тези мисли е просто да решите кое е нещото, което ви прави щастливи и да го осъществите на момента. Именно в този миг можете да разчитате единствено на себе си и да задоволявате единствено и само личните си стремежи.
2. Мислите си, че сте на “половина “ и търсите някой, който да ви добавя.
Самия израз “Ти ме допълваш “ подправен и фиктивен от сантименталните филми. Ако ти самата не го усещаш и чувстваш в действителност връзката ви ще се окаже безсмислена. Трябва да можеш да живееш живота си щастлива и сама, преди да позволиш на различен човек да пристигна. Неговата работа е да обогати щастието ти с обич, а не да го основава.
3. Търсите избавление от някого.
Ако постоянно си задавате въпроси от рода на “Защо всичко при мен е комплицирано? “ и “Винаги ли ще съм толкоз несигурна? “, значи сигурно би трябвало да откриете решението на личните си въпроси, които в същина са и ваши страхове. Ако не се опитате да поправите тези дефекти рискувате да намерите същия като вас вид мъж, а от това няма да излезе нищо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР