Желанието за филмова адаптация на Властелинът на пръстените, предложена от

...
Желанието за филмова адаптация на Властелинът на пръстените, предложена от
Коментари Харесай

Какво общо имат Beatles и Властелинът на пръстените

Желанието за кино акомодация на " Властелинът на пръстените ", препоръчана от Beatles, още веднъж бе изведена нескрито, откакто Луи Теру изиска от почитателите си в Twitter удостоверение за валидността на историята.

Теру показа поста на акаунт, който в резюме обрисува желанието на Beatles да създадат филм " Властелинът на пръстените " през 60-те години на предишния век. В постът е добавено и, че Джон Ленън е желал да взе участие във кино лентата като Ам-гъл. В последна сметка обаче им е отказано позволение да създадат кино лентата от създателя Дж. Р. Р. Толкин.

Един от почитателите на Теру дава повече информация за проектите, в това число и обстоятелството, че Beatles са се обърнали към Стенли Кубрик, с цел да режисира кино лентата и че Пол Маккартни е желал да играе Фродо. Ринго Стар и Джордж Харисън се надявали да бъдат надлежно Сам и Гандалф.

А в това време режисьорът на " Властелинът на пръстените " Питър Джаксън дава малко повече изясненост по въпроса пред Wellington " s Evening Post.

" Това е нещо, което Джон Ленън движеше, само че Дж. Р.Р. Толкин към момента държеше филмовите права на този стадий, а на него не му се нравеше концепцията Beatles да вършат кино лентата. Така че той не разреши ", споделя Джаксън и прибавя: " Вероятно щеше да има някои положителни песни, като част от саундтрака към кино лентата ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР