Желанието за анален секс от страна на мъжете изобщо не

...
Желанието за анален секс от страна на мъжете изобщо не
Коментари Харесай

Защо на мъжете им харесва „чудото“, наричано анален секс?

Желанието за анален секс от страна на мъжете въобще не трябва да бъде одобрявано като израз на пренебрежение и оскърбително отношение към дамата, а по-скоро е израз на доста надълбоко доверие към обичаната му, написа dnesplus.bg.

Сухата статистика твърди, че една от всеки три двойки включва в половото си „ меню “ практиките на аналния секс. Това задълбочава взаимоотношенията в двойката, настояват експертите, което способства за сближение на фамилията и прави сътрудниците още по-близки. Ето за какво:

1. Мъжът желае да почувства дамата колкото се може по-близка. Затова се стреми да „ проникне “ в по-тясното телесно отверстие, което заради спецификата на физиологичното си устройство обгръща напълно члена му. Ако дамата се отпусне и му разреши да реализира мечтаното, тя му подарява и незабравими прочувствени чувства.

2. Най-често след раждане, само че от време на време и след по-жестока диета, мускулатурата на тазовото дъно при дамите отслабва и ненапълно губи разтегливост. В сходни обстановки мъжът може да се усеща много „ неуютно “ в необятния „ тунел “ и това го кара да търси по-закътано местенце. С времето обаче мускулният тонус ще се възвърне и обичаният мъж ще спре да избира „ другата врата “, с цел да се завърне към уюта на най-приятното.

3. За мъжете аналният секс е метод за разтоварване. В фантазиите на всеки представител на мощния пол животът съставлява една безкрайна поредност от неспирни удоволствия, по опция без да се мисли за последствията под формата на бебета. Възможността да свършват вътре, без терзанията и страховете от вероятно бащинство, повлиява позитивно на физиологично равнище и прочувствено „ не травмира “ мъжете (защото, няма какво да се заблуждаваме, те са създанията на планетата с по-лесно ранима психика).

4. По този метод мъжът търси удостоверение, че дамата му има цялостно доверие. Ако тя се съгласи на такова „ екстремално прекарване “, то в визиите на мъжа тази жена и океан би преплувала поради него. Изобщо, стартира да си мисли, че за него би сторила всичко.

5. Дори и най-консервативният и образован учен от време на време желае да усети себе си като истински алфа-самец. Това е заложено у мъжете на равнище инстинкти. Затова и проникването в най-съкровените места на дамата се трансформира във връх на достиженията за мъжа. И няма никакво значение, по какъв начин ще се стигне до анален секс – дали дамата сластно сама ще му даде дупето си или той ще я сложи в нужната поза. Важно е единствено това, че в тези мигове той показва силата си и цялостната си власт над света (поне неговият, персонален свят). Ако дамата не му се опълчва, може да се усети в в действителност мощни ръце и да преживее неописуеми минути на цялостно обединение с природата.

6. Мъжете обожават гледката на дамата в тил. За да помири прагматичното, рационално мислене на мъжкия мозък със същинския разсъдък, природата е основала женското тяло с най-привлекателните му извивки и плавни линии. Жените знаят, че закръглените форми просто вършат мъжките сърца меки, с цел да провокират сгъстяване на други анатомични органи.

7. Аналният секс кара мъжете да се усещат като „ завоеватели “. Без значение е, че „ крепостта “, която се канят да завладяват, разполага само със защитни уреди от вида на нищожни дантели. По природа мъжете се изживяват като „ воини “, а женското дупе е измежду най-желаните съкровища, които мачовците желаят да имат. Когато дамата разреши тази „ цитадела “ да бъде завладяна (най-често с цената на доста жертви), самооценката на мъжа внезапно потегля нагоре. И от този миг той е подготвен да прави какви ли не подвизи, с цел да резервира благоразположението на дамата и „ завоюваните територии “.

8. Аналният секс за мъжа е спомен за секс с девствено момиче. Въображението му основава подиуми на женски срам, боязън от болката и по какъв начин той работи с оптимално внимание с деликатните зони на девойката. Такива намерения може да се трансфорат в натрапчиви и мъжът стартира да търси по какъв начин да ги реализира в оптимално къси периоди.

9. Мъжете обичат аналния секс и в случай че изпитват усложнения с потентността. Мускулите на „ задния вход “ могат компактно да обзет члена в каквото и положение да се намира, а от това следва, че по този начин дамата може да му подари чувството „ да я почувства “, без да изпитва онази вътрешна нерешителност, в случай че „ нещо не се получава, както би трябвало “.

10. Защо мъжете са толкоз привлечени от аналния секс? Защото са любопитни по природа. Ако е от хората, които обичат да пътуват до екзотични места, няма нищо чудно в това, че ще пристигна ден, когато аналният секс ще го заинтригува. И още по-естествено е, когато изиска действително да го опита. Идеалният случай е, в случай че и дамата по природа е любопитна и споделя пристрастеността към опитите. Когато тя реши, може да почерпи хрумвания от споделеното от „ врели и кипели “ в тази работа, с цел да съумеят двамата сътрудници да открият най-удобната поза и движение. После е редно да споделите опита си и вие.

11. Не на последно място за мъжете това е метод да внесат многообразие в половия живот на двойката. Ако двамата към този момент са пробвали всички обичайни (и нетрадиционни) практики и пози и са минали към секс по „ скучни, утъпкани “ пътеки, това е моментът да се постави завършек на рутината. За мъжете предлагането за анален секс е метод да показват любовта си към дамата, да ѝ покажат, че умеят да поемат отговорност и, като ѝ доставят нови чувства и наслаждение, още един път да заявят желанието си за по-задълбочена връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР