Желанието на Яна (Весела Бабинова) и адвокат Касимов (Рушен Видинлиев)

...
Желанието на Яна (Весела Бабинова) и адвокат Касимов (Рушен Видинлиев)
Коментари Харесай

Руши Видинлиев награби Весела Бабинова

Желанието на Яна (Весела Бабинова) и юрист Касимов (Рушен Видинлиев) да открият мъжа, поради който Татяна (Диана Борисова) е продала жилището на щерка си Ева (Любомира Башева) става повода двамата да прекарват от ден на ден време дружно. Поредната им среща приключва със буйна целувка. Дали този съкровен миг ще даде началото на връзка посред им, феновете могат да схванат в новите епизоди на сериала " Мен не ме мислете ".

Междувременно Яна най-сетне застава лице в лице с мнимия ухажор на Татяна - Мартин Огнянов, изигран от мъжа на актрисата в действителния живот, който ще се отнесе грубо с нея на екрана. Владимир Зомбори влиза с епизодична роля в поредицата и застава паралелно до жена си, само че с цел да я измами, превъплъщавайки се в изпечен шарлатанин.

Макар че в реалност обожава красивата си половинка, пред камерите Владимир не демонстрира никаква благосклонност към нея. Той изкусно влиза в облика на измамника, който виртуозно ухажва дамите, кара ги да се влюбят в него и да му припишат парцелите си. Дали героинята на Весела ще падне в клопката му и ще се трансформира в подерната му жертва, ще стане ясно от новия епизод на " Мен не ме мислете ".

Каквото и да се случва на дребния екран обаче, Весела и Владимир не разрешават то да повлияе на персоналния им живот. Двамата не престават да са влюбени и сплотени, и с наслада отглеждат дребната си дъщеричка Йоана.

В продукцията ще забележим още по какъв начин подозренията на Ася (Дария Симеонова) към Мартин още веднъж се надигат. Докато тя прави проекти за тяхна обща отмора, юристът не наподобява изключително разчувствуван. Една непредвидена обстановка ще предизвика Ася да попита в прав текст Мартин дали е влюбен в Яна. Ася ще се сблъска с още една огромна загадка.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР