Желанието на България, в лицето на финансовия ѝ министър Асен

...
Желанието на България, в лицето на финансовия ѝ министър Асен
Коментари Харесай

Възраждане: Опитите на Василев да рекетира Газпром ще доведат до влошаване на дипломатическите ни отношения със страни от Европа

Желанието на България, в лицето на финансовия ѝ министър Асен Василев, да рекетира компанията " Газпром ", може да докара до съществени стопански и дипломатически последствия. Подобни действия мога да оставят дълготраен отрицателен отпечатък върху интернационалния престиж на страната ни. Това се споделя в позиция на партия " Възраждане ", публикувана до медиите.

" Нашата съседка Сърбия и Унгария  - наш съдружник в Европейски Съюз и НАТО, оповестиха, че това е вражески акт от страна на България. Това държавно управление е толкоз нездравословно, че даже съумява да ни скара с нашите съдружници и съседи. След изцяло провалена политика към Северна Македония, държавното управление е на път да ни вкара в неприятни връзки с Унгария и Сърбия. Видимо е, че тези ръководещи нямат никакво желание да следват националния интерес на България и с лека ръка извършват всяка повеля от американското посолство.

Всички тези дейности на държавното управление на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ имат една единствена цел, а точно рафинерията в Бургас да бъде продадена на турско- американски консорциум. Искат да откраднат тази рафинерия като я трансферират на турци и американци, от които България да стане подвластна ", допълват в позицията си от партията.

От " Възраждане " считат, че държавното управление е извънредно нездравословно за България, за съюзническите връзки, за стопанската система и за бъдещето на енергетиката в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР