Желаещите да се включат в престижната надпревара могат се регистрират

...
Желаещите да се включат в престижната надпревара могат се регистрират
Коментари Харесай

Удължава се срокът за кандидатстване в конкурса “Сайт на годината”

Желаещите да се включат в влиятелната конкуренция могат се записват до 10 октомври. През тази година към този момент могат да вземат участие и подкасти, както и онлайн игри

 
-->
10 октомври е новият краен период за кандидатстване в влиятелния уеб конкурс “Сайт на годината ”. Това оповестиха уредниците от , които всяка година дават поле за изява на положителните планове и начинания в българското уеб пространство. Те допълват още, че от 12 октомври до 3 ноември публиката ще има опция да гласоподава и да избере своите любимци, които ще получат премия.

“Каним всички основатели на уеб сайтове от България да вземат участие със свои планове в обичайния конкурс за най-хубав уебсайт и други форми на онлайн наличие. Осигурили сме жури от водещи експерти с висока експертиза в региона на уеб технологиите, дизайна и цифровия маркетинг. Всеки участник ще получи скъпа противоположна връзка за своя план от едни от най-хубавите експерти в сектора у нас ” – показва Жюстин Томс, основател на състезанието „ Сайт на година “.

Освен потвърдените специалисти по програмиране, уеб дизайн и цифров маркетинг, които обичайно вземат участие в комисията на състезанието, състезаващите се планове ще бъдат оценени и от младежко жури, в което влизат младежи с капацитет и благоприятни условия, интензивно ангажирани с тематиките за качественото онлайн наличие.

Сред новостите в тазгодишната конкуренция са категориите Личен блог, Онлайн игра и Подкасти. В тях могат да се записват само планове на участващите и в главните категории. А любимците в новите категории ще бъдат определени само от публиката. В конкуренцията могат да вземат участие планове на всички езици, които са основани в България и от български екипи и компании. Тази година специфична премия ще получат плановете, които се управляват от дами или имат главен разработчик жена.

Победителите ще получат влиятелното отличие „ Сайт на годината “ за съответната категория, неповторима статуетка и грамота. Официалната гала по награждаване ще се организира на 8 ноември от 19 ч. в Сити Стейдж.

Повече информация за кандидатстването в състезанието „ Сайт на годината “ 2022 е достъпна .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР